Jättisäkki

Lilou's Crush

Syksyn tullen aloin etsiä jotakin säilytintä, jonne saisin parvekkeelta aktiivikäytöstä säilytykseen siirtyvät istuintyynyt ja viltit piiloon. Jättikasa! Koska vilteille on tilausta lasten majaleikeissä, liian hankalaan paikkaan tai ylimmälle hyllylle niitä ei voinut laittaa. Olin nähnyt läheisessä sisustusliikkeessä kivan kannellisen meriruohokorin, mutta ensinnäkin haju oli aika kamala ja voimakas, ja toisekseen se väri, mistä tykkäsin, oli jo mennyt.

Sitten muistin, että olin joskus nähnyt L'Essentielin pestäviä paperikoreja jätti-isossa koossa. Sellaisen perään siis. Nettikaupat eivät tällä kertaa XL-bagin suhteen tuoneet tulosta, mutta onneksi muistin Pinon. Ja siellähän niitä oli, juuri tuossa etsimässäni sävyssäkin.

Aivan täydellinen tähän hommaan: kevyt siirtää, juuri passelin kokoinen, kiva väri ja pestäväkin vielä. 

Kommentit

Tasaraita

Hei meiltä löytyy tuo sama kori ja samassa värissäkin. :) Meillä se on jo reilut kolme vuotta toiminut pyykkikorina. Samanlainen löytyy valkoisena lapsen huoneesta lelujen säilytystä varten. Tykkään kun ovat niin monikäyttöisiä ja varmasti keksin niille käyttöä jatkossakin, jos jonain päivänä niitä leluja ei vaikka olisi enää niin paljon, että laatikot ja säkit tursuaa niitä. :D

Hertta
Lilou's Crush

Hahaa, miten ei yllätä :) Ajattelin myös, että tälle olisi käyttöä muissakin huoneissa, mökillä jne, että katsastelenpa kuinka toimii. Ja hyvin on toiminut! Hyvä ostos kertakaikkiaan.

Pin (Ei varmistettu)

Ai nuo voi pestä?! No sehän muuttaa ajatuksiani niistä tyystin. Tähän asti olen vain kaiholla katsellut ja ihmetellyt miten epäkäytännöllinen paperikori voi olla :D Pitääkö ne kuitenkin pestä käsin vai saako laitaa koneeseen höykkyytykseen?

Hertta
Lilou's Crush

Joo! Todellakin 30C pesu koneessa onnistuu, siksi uskalsin näinkin "paljolla käytöllä" olevan hankkia paperisena. Kuulemma kestää 40c myös, mutta tiedä sitten tohtisiko kokeilla onneaan ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.