Jouluapua -yhteisö on taas auki.

Lilou's Crush

Tärkeä joulumielen tuoja minulle on osallistuminen Jouluapua -yhteisön toimintaan. Sivuston on taas auki, ja kuka tahansa voi osallistua omien mahdollisuuksiensa mukaan joulumielen saattamiseen vähävaraisten lapsiperheiden luokse. Aihe on kovasti sydäntäni lähellä, itse monilapsisessa, vähävaraisessa perheessä varttuessani.

Jos Jouluapua on vielä sinulle vieras, tässäpä lyhyesti sivuilta lainattuna:  "Jouluapua on yhteisö, joka aloitti toimintansa Facebookissa jouluna 2013. Ryhmässä on tänä päivänä 73.500 tykkääjää. Jouluapua toimii linkkinä avunantajan ja avunsaajan välillä. Jouluapua ei vastaanota lahjoituksia, vaan tarkoituksena on, että avunantaja toimittaa lahjoituksen suoraan avunsaajalle.

Jouluavun päämääränä on toimittaa apua pääsääntöisesti vähävaraisiin lapsiperheisiin. Useasti toivottua on jouluruoka, hygieniatuotteet, vaatteet ja lelut lapsille. Tavarat voivat olla käytettyjä, mutta ehjiä, siistejä ja puhtaita.

Tavoitteemme on toteuttaa lapsille ja nuorille joulujuhlan tunnelmaa jouluruoan, lahjojen ja koristeiden muodossa sekä antaa jouluniloa lapsille sekä aikuisille. Päämääränä on myös, että avunantajalle jää hyvä ja positiivinen kokemus auttamisesta."

Palvelun käyttö on  todella helppoa: Suomen karttaan on merkitty pallukoilla jokainen apua toivova, ja voit halutessasi etsiä esimerkiksi työttömyyden tai sairauden vuoksi apua erityisesti toivovia, tai vaikkapa yksinhuoltajaperheitä. Kun perhe, jota haluat auttaa, on löytynyt, täytät vain lomakkeen, ja viestisi menee suoraan avun pyytäjälle. Hän sitten vastaa sinulle paluupostissa, ja voitte vaihtaa tietoja. 

Viime vuonna päätin auttaa usein kaikilla foorumeilla väliin putoavia teinipoikia. Tänä vuonna yritän auttaa vielä useampaa perhettä - ja jos lähdet mukaan näihin tonttuhommiin, tiedät, että ilo vain kertautuu.

Tästä pääset Jouluapua-yhteisöön >>

 

 

 

 

Kommentit

Fhj (Ei varmistettu)

Autetaan Kun Voidaan- ryhmiä on FB täynnä.

Tällä hetkellä lapsen vanhoja vaatteita, talvikenkiä - ja vaatteita sekä miehen muutamat kengät odottavat noutajaa. Lisäksi laitoin pienille 4-vuotiaille kaksostytöille leffaliput pakettiin.

Muistuttaisin että apua tarvitaan läpi vuoden.

Olen joka kuukausi laittanut ruokakaupan lahjakortin vähävaraisille perheille.

Joulukin on tärkeä, mutta tammikuu ei tuo vähävaraisille helpotusta, laskut pitää hoitaa ja ruokaa tarjota ihan joka päivä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.