Joulukalenteri poropeukaloille

Lilou's Crush

Haluaisin osata ommella nätisti, mutta en osaa, enkä jaksa opetella. Ihan oikeasti en kyllä ehdikään. Siksipä tämä Marimekon Isolan rennosti retro joulukalenterin niin kovasti viehättää.

Ostin toissavuoden aleista tytölle "jouluenkeli"-kalenterin, eli siis semmoisen aika kamalan enkeli-nukke-hahmon, jonka mekossa on taskuja. Ehkä sillä pärjäisi, lapselle se kelpaa, ja odottaa jo kovasti jouluenkelin aamumoikkausta.

Tämä vaan olisi kivampi, oi että! Sille olisi paikkakin just ja jetsulleen meidän keittiössä.

 

 

edit//niin, se hinta unohtui! kuten alla jo kuuluikin, se on siis 75€. Snif.

Kommentit

tennisverkko (Ei varmistettu)

Jotenki hirvittää tuon hinta, 75€ on joulukalenterista aiiiika paljon. Vaikka onkin kestävä. Ja Marimekkoa.
Ite ajattelin kärkkyä sitten välipäiväaleista, jos irtois edes alle viidenkympin. :)

Anna Karhubear

Kivan näköinen tosiaan, mutta o ou, mikä hinta! Olen myös poropeukalo, mutta ajattelin silti tänä vuonna askarrella eräänlaisen DIY-kalenterin, jonka ei pitäisi olla kovin vaikea toteuttaa... Lopputulos ja ohjeet nähtävissä palstallani ennen joulukuuta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ton saisi helposti tehtyä poropeukalokin itse. Marimekon jämäpaloja ja liimapyssy käteen. Ei todellakaan ole 75€ väärti.

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, niin todellakin sais, ja olisi fiksua, jos ois välineet, aikaa ja inspiraatio :) Ihastelen mieluusti muiden tekemiä, mutta en ennätä harmi kyllä itse askarrella. Enkä, jos ihan rehellinen olen, oikein siitä tykkää. Käsityöhommelit ei vain luonnistu tältä porolta :)

LinaS
iivents

Onpa kivan värikäs, mutta huikee hinta! Olen joskus tehnyt tulitikkuaskeista pyramidimaisen joulukalenterin - pientä näpertelyä sen ah niin rakkaan liimapyssyn kera. Mutta edelleen mieluinen kalenteri omassa yksinkertaisuudessaan. :) Joskus vaan joulukuu on alkanut niin kiireellä, etten ole kaikkiin luukkuihin ehtinyt hankkia tai tehdä mitään. Pari päivää täytetty ja loput ammottaa tyhjyyttään. Kiitän rehellistä poikaani, joka ei ole käynyt laatikoita availemassa (kurkkimassa). Takuulla olisin kuullut, että sieltä Puuttuu ylläri! Tai jos en kuulisi, niin nenänpäästä näkisi.

Laura Pollari
Laura de Lille

Isolan joulukalenteri on kyllä niin ihana!

Taustatietona muuten: kuosit ovat Maija Isolan, mutta itse kalenterin ovat suunnitelleet hänen tyttärensä Kristina Isola ja tyttärentyttärensä Emma Isola. Siis yhteistyötä kolmessa polvessa.

Yksi syy tykätä lisää! :)

AnnukkaT (Ei varmistettu)

Todella ihana!

Tästä saisi upean, aikaa ja sukupolviakin kestävän kalenterin.

Auts Hertta, sulla on liian hyviä "ostosvinkkejä".

Meillä oli pienenä tapana laittaa tonttulakki eteiseen ja aamuisin oli tonttu jättänyt yllärin! Aika kiva ja edullinen vastine kalenterille, vaikkei numero-oppi tule sitä kautta.

Taidan hankkia vielä toistaiseksi "vain" tarra- tai kuvakalenterin pikkulikalle. Muumit ois kova juttu, mutta onkohan niitä vain suklaisena?

Zeta (Ei varmistettu)

Höh, On kyllä liian kova hinta. Olen etsiskellyt täytettävää joulukalenteria lähinnä nettikaupoista tähän mennessä huonolla menestyksellä. Täytyy vissiin jalkautua ihan oikeisiin kauppohin, ompelutaitoja minulta ei nimittäin löydy...

AnnukkaT:lle tiedoksi, että Muumikalenteri löytyy myös "leluosastolta" eli täytteenä pieniä muumifiguureja.

LinaS
iivents

Ja leluosastolla on myös huikeanhintaisia Lego Star Wars kalentereita, joista saa - kuinkas muutenkuin legoja! ;) Niitä on käyty kuolaamassa jo moneen otteeseen. Taitaa olla, että pitää taas tehdä nyhjäys tyhjästä tai ainakin halvemmalla ja täytellä omatekoinen kalenteri lego/Star Wars jutuilla. Viime vuonna oli sama homma Bakuganien kanssa ja niin sai ukkeli Bakugan tarroja jne. sälää, kun itse väsäs. Star Warsilta on myös ainakin Lidlissä myytävä suklaakalenteri. Tiedä sitten millasta sukunaatia siellä sisällä on..

Mintski (Ei varmistettu)

Meillä tytär sai tuon muumikalenterin viime vuonna kummitädiltään, olihan se hauska, mutta sieltä tuli tuplana monet hahmot.. Kaksi muumipeikkoa, niiskuneitiä jne. Aika hölmöä siihen nähden minkä hintainen kalenteri on, ja silloin se ihmetytti kovasti kolmevuotiasta. "Taas muumimamma?"

Tämä Marimekon on kyllä nätti, kelpaisi meillekkin mieluusti! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.