Joulumieli

PC151293.JPG

Tänään hiipi meille joulumieli. Tulla tupsahti putipuhtaaksi puunattuun kotiin. Näkyi jauhona lattialla, pieninä sorminaa kaulimella, piparintuoksuna ilmassa ja glögin mukana sitten mätkähti massuun ja sisikuntaan. Pari konvehtia ja jouluradio eskorteerasi tervetulleen vieraan perille.

Olen tainnut joskus kertoa, että olen aina tykännyt joulusta. Se tuntuu kuin valolta keskellä pitkää, pimeää, kylmää talvea -minulle joulu katkaisi talven selän, ei Heikin päivä. Äidin kuoleman jälkeen katosivat kuitenkin talven odotetuimmasta ajasta värit pitkäksi aikaa. Omien pienten kanssa joulun odotuksessa on taas ripaus samaa taikaa kuin aiemmin.

PC151308.JPG

Juniorin elämän eka itse tehty (painettu ja sormin tökitty) pipari lautasella.

Tänä syksynä kiirettä on pitänyt, ja vähän jännitin, että koskas joulumieli löytää perille. Aloin odottaa jo pari viikkoa sitten, mutta ei se ponnistelemalla tai kiirehtimällä paikalle tule. Viime vuodet olen onneksi voinut luottaa, että sieltä se lopulta tulla tepsuttaa, kuten juuri tänään teki.

Tervetuloa. Viivy niin pitkään, kuin haluat!

Kommentit (4)
  1. Tuo musta pitkä takki harmaiden farkkujen ja hapsukenkien kanssa on täydellinen yhdistelmä 🙂 Ja pinkki takki on järjettömän soma! Ihania asuja kaiken kaikkiaan, ja sinä nyt vaan olet niin kaunis 🙂 Ihanaa vuodenvaihdetta http://topvideodownloader.com

  2. Kiitos! Tämä on yritys numero 2, eiköhän nyt pysytä aktiivisempana! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *