Joulun paras peli

IMG_4963.jpg

Jos kaipaat aivoille totaalista nollausta, suosittelen kokeilemaan nopeaa ja tosi helppoa, mutta pähkinäistä Dobblea. Esikoinen toivoi sitä pukilta, ja pukki sellaisen onneksi konttiin oli pakannut.

Kupletin juoni on yksinkertainen: yhdet aloituskortit pelaajille eteen, ja sitten pinkasta käännetään esiin päällimmäinen. Kumpi ensin bongaa omasta kortistaan ja esille käännetystä kortista saman kuvion, saa kortin itselleen. Ja taas käännetään uusi kortti, ja edetään samalla tapaa pakka loppuun. Voittaja on luonnollisesti se, jolla on enemmän kortteja pakan huvettua.

IMG_4965.jpg

Hävisin ensimmäiset pelit surkealla tuloksella. Yllättävän vaikeaa oli bongata se yksi sama kuvio ennen toista, kun olivat mokomat poikkeavan kokoisia ja vaihtelivat kortista toiseen. Mutta kun pelille antautui, ai että se nollasi pään hyvin: tiivis keskittyminen tyhjäsi kaiken turhan kuonan pääkopasta tehokkaasti. 

Nyt alan olla jo aika mestari. Tekee varmasti tällainen aivopähkinä hyvää jo vähän iäkkäämmille harmaille aivosoluille. Pysyy sitten jatkossakin mieli näiden junioreiden tahdissa.

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *