Joulunodotuskynnet

D2BC654A-E7B5-4F1A-8179-22C8C356718C.jpeg

Tänään oli taas kynsipäivä -koukussa ollaan, kyllä, suuresti, ja aina vaan villimmäksi menee nämä kokeilut. 

Ajattelin nimittäin ennen, että en varmasti osaa pitää muuta kuin ranskalaista manikyyriä… Viimeksi oli jo viiniä ja kultaista blingiä kahdessa sormessa, ja nyt läks ihan lapasista! Tummaa metsänvihreää, hopeanhuurretta ja valkoista. Aivan selvät joulunodotuskynnet!

68876355-E5E2-46D3-8E10-28F15035D74B.jpeg

Tällä kertaa oli laitossa vähän pidempi väli, enkä tiedä mitä tein, mutta viime viikon lopulla lähti kaksi lakkausta oikeasta kädestä vähän irtoilemaan, ja irtihän ne sitten nitkuttelin. Vasen käsi pysyi ihan priimana, joskin kynnet kasvoivat aivan järjettömän pitkiksi suojaavan lakan alla! Ei ole koskaan ollut minulla sellaisia. Vaan nyt leikattiin ja viilattiin minimittaan taas, minulle mieluisin malli.

69A02746-2EE1-4B78-BA24-96A182507827.jpeg

En muutama kuukausi sitten tiennyt kynsitrendeistä mitään. Esmes coffin -kynnet, tippi, drybrush, pelkkää hepreaa. Vaan nyt puhun kynsitaidetta jo suhteellisen sujuvasti. Aloin jo miettiä seuraavia, sillä tällä kertaa ajatus syntyi viisi minuuttia ennen starttia, ja muuttuikin vielä siinä lennossa. Ihana kynsipaikkani Biosculpture Helsingin mastermind Marianne ei ole moksismuutoksista, päin vastoin. Tykkään!

Kommentit (5)
  1. Meillä on juuri meneillään tarjousneuvottelut uudesta asunnosta. Nykyinen on tarkoitus laittaa myyntiin heti, kun uusi asunto on ostettu. Harkinnassa on vaihtoehto, että hoitaisi itse asunnon myymisen. Onko sulla vinkkejä asian hoitamiseen? Lähinnä paperiasioita tarkoitan.

  2. Meillä on juuri meneillään tarjousneuvottelut uudesta asunnosta. Nykyinen on tarkoitus laittaa myyntiin heti, kun uusi asunto on ostettu. Harkinnassa on vaihtoehto, että hoitaisi itse asunnon myymisen. Onko sulla vinkkejä asian hoitamiseen? Lähinnä paperiasioita tarkoitan.

    1. Onnea! Jos kyseessä on osakehuoneisto, jossa kaikki kunnossa, asia on hyvin helppo: tilaa isännöitsijältä kaikki taloyhtiön paperit ja oman asunnon isännöitsijäntodistus, ja tutustu niihin huolella, jotta osaat kertoa kaiken kauppaan vaikuttavan, ja toimita myös ne kiinnostuneille (ainakin isännöitsijätodistus, tilinpäätös, tase, toimintakertomus, mahdollinen remonttiohje ja PTS jos se ei ole issarissa mukana). Kun ostaja on löytynyt, hyviä, selkeitä kauppakirjamalleja löytää netistä jos sellaista ei valmiiksi ole, ja myös esim. omasta pankista voi sellaisen ostaa. Jos apua tarvii, sitä voi ostaa myös yksittäisiin asioihin kiinteistövälittäjältä tai pankilta. Kiinteistön kaupassa itse tulisin käyttämään välittäjää, siinä on niin paljon enemmän mutkia. Tsemppiä myyntiin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *