Juhannus Lahes

Lilou's Crush

Terkkuja Lahesta. Säät kun oli mitä oli, päädyttiin remontillisen mökkijuhannuksen sijaan anopin lihapatojen ääreen, ja mikä valtavan hyvä päätös se olikaan. Mökkinaapurin video näytti valtavat aallot Lohjanjärvellä, ja vähän pelotti, onko vene enää tallella -tai laituri! Samainen naapuri miehineen oli käynyt tarkistamassa tilanteen, ja kaikenpäälle äyskäröinyt pienen prutkumme tyhjäksi, tuulen nostamat jättiaallot olivat lyöneet veneen yli, ja täynnähän se oli, tietysti. Liikutuin tuosta pyytettömästä ystävällisyydestä ihan sydänjuuria myöten.

Ollaan syöty, saunottu ja reipasteltu. Kaikilla on ollut tosi mukavaa ja leppoisaa. Tänään kävelyreitti vei 12 vuoden takaisiin maisemiin, Myllysaareen, jossa melkein tasavuosia sitten tanssittiin meidän häät. Oli surullista nähdä, miten tässä ajassa pursiseura kaunis Kommodori -rakennus on rähjääntynyt. Kunpa se saataisiin kunnostettua, sillä miljöö, tuo pieni saari, on ainutlaatuinen.

Toinen aikalailla ainutlaatuinen paikka on Launeen perhepuisto. Lapsukaisten lempparipuisto, jonne itsekin menen mielelläni. Todella suuri ja hyvänä pidetty leikkipuistoalue on harvinaisuus. -Huomenna mennään varmaankin uudestaan, sillä minigolf näytti kutsuvalta.

Olavikin nauttii maalaismaisemasta. Nyt tosin vetelee hirsiä, tassumittariin olisi tältä päivältä kertynyt varmasti kuusikymmentätuhatta askelta. Kyllä kelpaa tällainen keskikesän juhla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.