Juhannusyönä

Lilou's Crush

Juhannus on kyllä kiva juhla.

Ajaa hurruuteltiin tänään  auto turkasen täynnä kesäkekkeritavaraa tänne Lahteen. Tuolla Helsinki-Lahti-moottoritiellä ihmettelin, kuinka kaistapäisiä kuskeja sitä juhannusruuhkastakin löytyi, edellämme kaahasi nimittäin sellainen teiden yön ritari, ettei pahemmasta väliä. Kiihdtyksiä, ohituksia milloin miltäkin suunnalta, äkkijarrutuksia ja kiilauksia niin tiukkoihin väleihin, että jouduin vähän haukkomaan henkäni kun seurasin pisteenä horisonttiin kaikkoava urpon matkaa juhannusruuhkassa. Onneksi tien varrella oli muutamakin poliisipartio, joten kaahari taidettiin saada kiinnikin.

Muuten elo on mennyt niin lungisti kuin se vain kuunaan voi mennä. Koko päivä ulkosalla hellekelissä, lapsi kahluualtaassa pulikoimassa sen ajan, milloin ei pomppinut upouudella, ukin pystyttämällä trampoliinilla. Miten noilla mineillä riittää virtaa! Nyt pikkuriikkinen kyllä vetelee hirsiä serkkunsa kanssa niin, että lattia tärisee, uni tuli minuutissa.

Kun heila on löytynyt jo vuosikaudet sitten, ja muutenkin elämä on aikalailla mallillaan, jussina ei tarvitse tehdä taikoja. Massu täynnä makkaraa, uusia perunoita, lohta ja muurinpohjalettuja on hyvä kellahtaa siskonpetiin typykän viereen. Aika hyvää settii.

 

Päivän asuna kotipihasta startatessa:  t-paita J Crew, shortsit Zara, popot Crocs (saatu blogin kautta), laukku Marc by marc Jacobs. Päivän asua paikan päällä ei tullut mieleenkään ikuistaa -hameenriekale ja bikinit sekä bonarina Biothermin mainos-olkihattu. Tres Chic!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.