Juhlan tuntua

Lilou's Crush

Menipä viime tinkaan häämekon kanssa. En oikeastaan edes hermostunut siitä, että eilisiin häihin ei vielä torstaina ollut vaatetta valmiina. Jostain syystä olin hölmön luottavainen, että kyllä alesta kiva mekko löytyy. Ja onneksi hölmöydestä ei sakotettu tällä kertaa, sillä lähikaupastamme Itiksestä se löytyi synttärilahjaostoksilla ollessani: alehintaan, yksi ainoa kappale ja kokoani, rutattuna tiiviisti täytettyyn tankoon muiden mekkojen väliin. Että puhutaanpa siitä kohtalosta sitten.

No, syy taisi oikeasti olla, että koska en ole juhlavaateihmisiä, en osaa kauheasti vaatia juhlamekolta: riittää, että se on mukava päällä ja mielellään sellainen, että asustamalla sitä voi käyttää arjessakin. Farkkutakin näen heti tämän kanssa, ja hiekanväriset buutsini, siinäpä hyvä työasu tuleville kesille! Inhoan viimetipan ostoksia ihan valtavasti, joten ilmassa oli kaikki ainekset mega-ärsyynnykseen ja siihen, olisin koettanut parhaani mukaan asustaa mustan menomekkoni vähän kesäisemmäksi, todennäköisesti huonolla menestyksellä. Mutta, kuten sanottua, tsägä kävi.

Kenkinä olivat muuten omat hääkenkäni. Noilla sitä tanssittiin yhdeksän vuotta sitten aamuun saakka -minulla oli toisetkin, kapeakorkoiset kaunokaiset, ihanat, sirot ja herkät, kiiltävän kultaiset mutta hyvänen aika, jalat tärisi jännityksestä kuin vastasyntyneellä vasikalla ennen kävelyä kohti vihkipaikkaa, joten piti vaihtaa mukavampiin, onneksi sellaiset oli mukana.

Tästä hommelista päälläkin pitäisi löytyä muistikortilta matskua, kunhan saadaan taas kerran pakaasit purettua ja löydän kamerani jostakin. Sitten muutama sana häistäkin siinä yhteydessä :)

Nyt kutsuisi uni, mutta turha toivo, koko päivän torkuskelleella bebellä näyttää olevan uudet kujeet mielessä...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.