Juhlasuunnitelmia

Lilou's Crush

Meillä vietetään muutaman viikon päästä pienellä joukolla Neiti Monnisen nimiäisjuhlia. Niitä ollaan suunniteltu pikkuhiljaa, ja nyt on enää toteuttamisvaihe edessä, kun kutsutkin ovat jo vastaanottajiensa hyppysissä.

Esikoisen juhlia vietettiin kummienon kauniissa kodissa, tällä kertaa meillä on itsellämmekin riittävästi tilaa, joten juhlat pidetään kotoisasti kotona, jatkettava pöytäkin kun löytyy jonka ympärille mahdutaan koko sakki. Tarjoiluja oli hurjan kiva suunnitella. Tällä kertaa luotin ammattilaiseen kakkuasiassa, ja lisäksi silmissäni ammattilaiseksi kokkaustaidoiltaan lukeutuva vanha työkaverini lupautui tekemään muuta tarjottavaa toiveidemme mukaisesti, mistä olen hurjan iloinen! Itse häärin keittiössä essun takana vain pienen suolapalan merkeissä. Vähentää muuten juhlastressin minimiin, tai oikeastaan poistaa sen kokonaan.

Me keskitymme siis pääasiassa siivoushommiin ja somistukseen, jotka nekin vievät ihan riittävästi mehuja kahden pienen kanssa touhutessa. Edessä on vielä Ikeareissu pompomeiden perässä ja vinhaa järjestelyä viime hetkillä ennen juhlia, jotta vieraat saadaan mukavasti mahtumaan pöydän ympärille. 

-Niin ja minin mekkoasia, sekin ratkesi, ja sievästi ratkesikin! Kuvan laitan juhlien jälkeen, koska epäilen mummun täällä visiteeraavan, ja eihän sitä voi juhlakalun asua etukäteen paljastaa!

PS. jos juhlia järkkäilee kotosalla, kannattaa harkita esimerkiksi pöytäliinojen ja kuohuviinilasien/kuppien/aterimien tms vuokrausta, jos sellaisille ei juhlien jälkeen enää ole tarvetta. Vuokraus oli asiaa selvitellessäni yllättävän edullista, ja vuokrata voi useista paikoista tosiaan vaikka vain yhden pöytäliinan. 

Kommentit

PiaPi (Ei varmistettu)

Hauskoja juhlia teille:)
Missä noin kauniita kutsuja voi teettää?

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kovasti, kutsu on ihan itse tehty mieheni kanssa, joten kiitos kauniista sanoista :)

Morsio
Mennään vaan!

Ihanat kutsut! Ja iso peukku vuokrausvinkille, itse kirjoittelin aiemmin samasta aiheesta. Ekologista ja helppoa!

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä! Harva meistä tarvitsee kahtakymmentä kahvikuppia tms :) Meillä tosin nämä juhlat ovat tosi pienet, vieraita tulee kymmenkunta vain, eli pärjätään tällä kertaa omilla antimilla :)

M! (Ei varmistettu)

Vinkkivinkkisenä vaan, että kauniita ja kivanvärisiä pompomeja saa tilattua juhlacenter-nettikaupasta. Itse yllätyin Ikean kalliista pompom-hinnoista ja tylsistä värivaihtoehdoista.

Hertta
Lilou's Crush

No vitsit kuule JUST sieltä tuli tänään lähetys, löysin putiikin reilu viikko sitten :) Pompomeista tosin luovuttiin, mutta siellä oli parhaat ja edullisimmat valikoimat! Kiitos siis vinkistä, tässä se on muidenkin nähtävillä nyt, hyvä hyvä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.