Juhlatunnelmia

Lilou's Crush

Täällä on kiva muistella nimiäisiä ja mussuttaa vielä viimeisiä herkkujen rippeitä. Olin kovasti tyytyväinen siihen, että tällä kertaa herkut hankittiin ammattilaisilta -Marsispossu taikoi upean valkosuklaa-vadelma-moussekakun toiveidemme mukaisesti, ja vanha kollegani, superihminen, ruokataikuri Henna loihti suolaisia herkkuja, joita vieraat ylistivät vuorotellen. Itseäni harmitti valtavasti, että makuaistini oli vielä aivan hukassa juhlapäivänä, mutta lohduksi tuli sentään seuraavan päivän rääppiäisiin takaisin.

Koristeina meillä oli söpöstä lippuviirinauhaa ja valtava määrä luonnonvalkeita ja hennon vaaleanpunaisia ilmapalloja -harmi kyllä yhtään hyvää kuvaa sievistä viireistä meillä ei ole, jonka voisin tänne tallettaa. Kauhea hoppu tuli kyllä juhlia ennen somisteiden kanssa, ja osa jäikin laittamatta mutta mitäpä tuosta, oli ihana juhlia lähimpien kanssa meille niin tärkeää hetkeä. 

Kommentit

Mrs. K.

Lämmintä, tyylikästä ja syötävän hyvännäköistä!

Hertta
Lilou's Crush

Olipas kivasti sanottu, kiitos! Juuri sellaista toivoinkin olevan juhlien vieraille :)

kaitaliina (Ei varmistettu)

Ihania tarjottavia, niin kaunis ja tyylikäs kattaus. Oliko siis tuo vaaleanpunainen "helmikakku" juuri marsispossun tekemä? Upea!

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä, juuri se! Laitoin hänelle toiveen kakun tyylistä ja muutamia referenssikuvia, ja hienosti tuli juuri sellainen kuin toivoinkin :) Suosittelen lämpimästi, sillä oli myös herkkua!

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea pienelle nimestä :) Tarjoilut näyttävät ihanilta, kiitos Marsispossu-linkistä, olen etsinytkin tekijää meidän pienten 1-vee kemuihin!

Hertta
Lilou's Crush

Suosittelen lämpimästi! Minusta oli kivaa, että itse voi suunnitella kakun (tai tottakai toivoa häneltä valmista!) ja se on juuri kuten toivottu, ilman stressiä :) Hyviä synttäreitä!

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Oi miten kauniit (ja herkullisen näköiset) tarjoilut! Upeat kukat myös, niihin ihastuin ihan ensin :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) Ja kukat oli minustakin ihan piste iin päälle -kävi vielä niin hauskasti, että toiset sain lähetillä sairastuneelta paapaltani, ja toiset toi tytön haltijakummi, ja kappas miten hienosti sopivat yhteen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.