Jupinaa juhla-asusta

Lilou's Crush

Sisältää mainoslinkkejä.

Olisikohan siellä ruudun toisella puolella hyviä ajatuksia itsenäisyyspäivän nelosten tansseihin, jotka täällä Helsingissä ovat iso juttu nelosten vuosiluokalle. Esikoisellani on tämä merkittävä päivä siis aivan nurkan takana, ja olemme kohdanneet tähän mennessä suurimman pukeutumishaasteen koko kymmenvuotisen elämänsä aikana. Normaalisti häntä on erittäin helppo vaatettaa varman oman arkityylinsä vuoksi. Vaan nämä juhlat...

Ensimmäinen kaveri kertoi jo elokuussa tilanneensa äidin kanssa ulkomailta mielettömän tanssiaismekon, muutkin alkavat olla hepeniensä kanssa valmiina. Unisex-vaatteisiin tai vielä mieluummin poikien puolelta hankittuihin vaatteisiin pukeutuva tyylinsä tarkasti tunteva nuori nainen tuskailee nyt vaatteiden kanssa ensimmäistä kertaa, ja alkaa äitikin jo vähän väsyä aiheeseen ja epäkelpoihin ehdotuksiinsa. 

Lapsi ei nimittäin missään nimessä, siis ehdottomasti ei koskaan, suostu pukeutumaan mekkoon -tai ainakaan tyttömäiseen mekkoon. Eikä sen puoleen juhlavista housuistakaan ole löytynyt mieluista. Kuitenkin poikien pukukaan asustettuna ei ajatuksena miellytä, eikä erittäin hoikalle tytölle poikien puolelta etenkään housut ole sopineetkaan. Fiksuna tyttönä hän ei halua ns. kertakäyttövaatetta, jollaiseksi vastentahtoisesti päälle puettu mekko eittämättä joutuisi, ja äiti on täsmälleen samaa mieltä. 

Olisiko jollakulla kokemusta siis juhlavan tyttöjen housupuvun tai haalarin, joka on juhlava, vaan ei missään nimessä rimpsuja, kimalletta tai rusettia, ja käytettävissä myös juhlien jälkeen, löytämisestä, koossa 152 cm. Mistä edes voisi etsiskellä!? Kenkien suhteen ei onneksi ihan samaa ongelmaa tule, sillä kunhan juhlavaate löytyy, saa uposen uudet tennarit toimittaa juhlakenkien virkaa.

 

//EDIT. tässä tuskailun lomassa saatoin ehkä löytää kelpo ratkaisun... Kuvan Petit by Sophie Schnoor -haalari joka tytöllä on tuolla alimmaisena, saattaisi kenties kelvata, eikä ole ihan kauhean kalliskaan! Odotan kiinnostuneena vastaanottoa, kun lapsi saapuu koirapuistosta. Muutenkin tyttö näytti löytävän Booztilta jotain melkein-hyviä-vaihtoehtoja... Onneksi on mid season sale.

 

Kommentit

Piipo79

Nextillä on ainakin järkevän hintaisia ja parissa päivässä toimitus. Tuossa näkyy olevan yksi musta (kimalle ja rimpsu tosin) ja velourinen purpouranvärinen ilman kimalteita tai höystöjä.

https://www.next.fi/en/shop/gender-oldergirls-productaffiliation-jumpsuitsandplaysuits-0#1_0

Mujkic (Ei varmistettu) https://differend-and-unique.blogspot.com/?m=1

Moikka. Kiinostava blogi sulla on. Hyvät kuvat ja teksti!! Ite rakastan muotia ja vaatteet ja sen takia teen niitä ite. Aloitin lopultakin oman blogin voit käydä katsomassa jos haluat!! On ihana olla erilainen!!

Nuutsa (Ei varmistettu)

Moikka, Oletteko katsoneet Lindexin tarjonnan. Siellä näytti olevan parikin haalaria, niissä tosin rimpsuja, mutta toisessa ainakin hiukan hillitymmin

jeni (Ei varmistettu)

Tämä haalari? Juhlava, mutta silti sopivasti asennetta :)
https://pompdelux.com/fi-fi/pdl/bells-yo-jumpsuit/#!?color=Black

Tai olisiko culottes-housut ja joku siistimpi juhlava yläosa vaihtoehto?

Tsemppiä asukriisin keskelle ja ihanaa tanssiaispäivää tytölle <3

jeni (Ei varmistettu)

Tämä myös superjuhlava! Ah, olisipa aikuistenkin kokoa :D
https://www.zalando.fi/river-island-haalari-white-ri923d00h-a11.html

iitu10 (Ei varmistettu)

Meinasin myös ehdottaa tuota Pompdeluxin haalaria. Omalle nelosluokkalaiselleni ajattelin ostaa sen. Sinun tyttösi on kyllä pitkä!, meidän on hädintuskin 130 cm

twinkal (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä metsää! :)
http://topvideodownloader.com

suman sinfg (Ei varmistettu)

Very good post. I certainly love this website. Keep writing!
http://onlinefreegiftcardgenerator.com

Kommentoi