Jupinaa juhla-asusta

petit-by-sofie-schnoor-jumpsuit_1180x1180p.jpg

Sisältää mainoslinkkejä.

Olisikohan siellä ruudun toisella puolella hyviä ajatuksia itsenäisyyspäivän nelosten tansseihin, jotka täällä Helsingissä ovat iso juttu nelosten vuosiluokalle. Esikoisellani on tämä merkittävä päivä siis aivan nurkan takana, ja olemme kohdanneet tähän mennessä suurimman pukeutumishaasteen koko kymmenvuotisen elämänsä aikana. Normaalisti häntä on erittäin helppo vaatettaa varman oman arkityylinsä vuoksi. Vaan nämä juhlat…

Ensimmäinen kaveri kertoi jo elokuussa tilanneensa äidin kanssa ulkomailta mielettömän tanssiaismekon, muutkin alkavat olla hepeniensä kanssa valmiina. Unisex-vaatteisiin tai vielä mieluummin poikien puolelta hankittuihin vaatteisiin pukeutuva tyylinsä tarkasti tunteva nuori nainen tuskailee nyt vaatteiden kanssa ensimmäistä kertaa, ja alkaa äitikin jo vähän väsyä aiheeseen ja epäkelpoihin ehdotuksiinsa. 

Lapsi ei nimittäin missään nimessä, siis ehdottomasti ei koskaan, suostu pukeutumaan mekkoon -tai ainakaan tyttömäiseen mekkoon. Eikä sen puoleen juhlavista housuistakaan ole löytynyt mieluista. Kuitenkin poikien pukukaan asustettuna ei ajatuksena miellytä, eikä erittäin hoikalle tytölle poikien puolelta etenkään housut ole sopineetkaan. Fiksuna tyttönä hän ei halua ns. kertakäyttövaatetta, jollaiseksi vastentahtoisesti päälle puettu mekko eittämättä joutuisi, ja äiti on täsmälleen samaa mieltä. 

Olisiko jollakulla kokemusta siis juhlavan tyttöjen housupuvun tai haalarin, joka on juhlava, vaan ei missään nimessä rimpsuja, kimalletta tai rusettia, ja käytettävissä myös juhlien jälkeen, löytämisestä, koossa 152 cm. Mistä edes voisi etsiskellä!? Kenkien suhteen ei onneksi ihan samaa ongelmaa tule, sillä kunhan juhlavaate löytyy, saa uposen uudet tennarit toimittaa juhlakenkien virkaa.

 

//EDIT. tässä tuskailun lomassa saatoin ehkä löytää kelpo ratkaisun… Kuvan Petit by Sophie Schnoorimp?type(inv)g(20804978)a(2176532) -haalari joka tytöllä on tuolla alimmaisena, saattaisi kenties kelvata, eikä ole ihan kauhean kalliskaan! Odotan kiinnostuneena vastaanottoa, kun lapsi saapuu koirapuistosta. Muutenkin tyttö näytti löytävän Booztilta jotain melkein-hyviä-vaihtoehtoja… Onneksi on mid season saleimp?type(inv)g(20804978)a(2176532).

 

Kommentit (8)
  1. Very good post. I certainly love this website. Keep writing!
    http://onlinefreegiftcardgenerator.com

  2. Ihanan näköistä metsää! 🙂
    http://topvideodownloader.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *