Kä-sit-tä-mät-tö-män kestävä huulilakka!

Lilou's Crush

Voin käsi sydämellä sanoa, että tässä näette pysyvimmän huulilakan koskaanEn yleensä ole tämän kategorian ylin ystävä, sillä kuivilla huulilla superstay-lakat ja huulimaalit kuluvat yleensä nopsasti kamalan näköisiksi. 

Mutta näinpä ei tehnyt Maybellinen uutuus Super Stay Matte Ink, jonka sain testiin toissa viikolla. Laitoin punat huuliin aamulla, ja illalla afterworkeille lähtiessä muistin seuraavan kerran vilkaista peiliin. Ja kas: huulipuna oli täydellisenä paikallaan!

Taisin kuuluttaa tätä ihmettä kaikille läsnäoleville, jotka jaksoivat yhtään kuunnella -tärkeitä juttuja nämä huuliasiat, nääs.

 

Oma suosikkini on sävy Lover, nätti ruusunpunaiseen taipuva pinkki, sekä ihan rehellinen tumma puna, jonka taisin jättää töihin perjantaina lepäilemään.

Puna on tuollaista kermaisen paksua, mutta kunhan on hetken huulilla kuivahtanut, ei tunnu huulilla tahmaiselta. Yhden ainoan haittapuolen keksin: ei sitten myöskään meinaa irrota millään, ihan saa tosissaan suihkussa putsarilla hinkata. Öljy voisi olla paras, mutta en jaksa millään lotrata useammalla aineella kuin tällä hetkellä jo on käytössä...

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.