Kahta en vaihda.

tangleteezer.jpg

Vaaleita raitoja, luonnonkiharaa ja kuivaa hiusta. Suihkun jälkeen tyylini on hyvin ”anteeksi rouva, päässänne on kuollut jyrsijä” -chic. Yksikään kampa, kuinka harvat piikit tahansa, ei niitä solmuja avaa kyynelittä ja kiskomatta kompanjaa hiuksia juurineen irti ja katkoen toista mokomaa. Tänään viimeksi mietin, että en voisi pitää pitkiä hiuksia ilman tätä taisteluparia: KMS Silksheen -suihke ja Tangle Teezer. Rakkautta jo vuodesta yksi ja kaksi.

Silksheeniä on aina oltava vähintään yksi varapullo kaapissa, ja matkalle pakkaan sen suunnilleen passin ja hammasharjan jälkeen mukaan. Sen  avulla on malliaikoina selvitetty kuvauksiin tupeeratut kuontalot, joille epäileväisimmät ajattelivat ainoan ratkaisun olevan sakset. Sillä setvitään myös vitosvuosikkaani peppuun saakka ulottuva, paksu ja kihara tukka. Olen kokeillut varmasti parikymmentä muuta tukkaan jätettävää tuotetta, mutta yksikään ei pese tätä ainetta.

TangleTeezeriin tutustuin vasta muutama vuosi sitten, mutta siitä lähtien olen elänyt polyamoriassa tämän kaksikon kanssa. Eikä me erota ikinä, jos se minusta on kiinni! Meidän perheessä harjoja taitaa olla tällä hetkellä neljä kappaletta, tosin pari vanhinta voisi laittaa jo manan majoille -piikit pehmenevät ja tylsyvät ajan myötä, ja tykkään napakasta otteesta hiuksen pinnassa. Ostin tällaisen herkkätukkaiselle kummityttösellenikin, ja kuulin juuri iloiset terkut onnistuneesta tukan harjauksesta, sekös vasta ilahdutti!

Onko teillä omia taikamaisia tukkatuotteita? Kertokaa, jakakaa, spread the love!

PS. Tulipa tehtyä ihan vahingossa tällainen naked truth-henkinen postaus -tosin on sanottava, että mustavalkoinen kuva on nassulle todella armollinen verrattuna suihkunpunakkaan tositilanteeseen 😀

 

Kommentit (32)
  1. Mulle luonnonkiharan hoitoon ehdottomasti paras löytö on ARGAN care Curly shot, Intensive Curl Cream. Voi laittaa kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja saa sileät, kauniit, luonnolliset kiharat. Kuiviin hiuksiin laitettuna saa tosi hyvin muotoiltua kauniit kiharat ja siloteltua pörrökohdat. Ei tee hiuksia rasvaisiksi. Mulla ainakin tavallisemmat ”kihara-suihkeet” saa aikaan sellaiset kamalat, kovat ysäri-kiharat, ja sittten kun ne ”avaa” on tuloksena pörrö.. Ei kiva.

    1. Joo ihan sama juttu noiden ”kihara” suihkeiden kanssa. Käytän siksi aina voidemaista tuotetta, tai sitten nykyään olen vaihtanut tosiaan Kerastasen uuteen tummanvihreään sarjaan, jossa ihana vaahto, joka pitää pehmeänä. Suihkaisen usein vähän saman sarjan suolavesisuihketta päälle, se ei ole kuivattanut samoin kuin aiemmin käytämäni tosi hyvä, mutta tosiaan kuivattava, KMS!

  2. Vaalealle, luonnonkiharalle surffitukalle maailman paras hoitoaine on Tigin S-factorin Serious Conditioner. Kokeile, rakastut varmasti:)

    1. Hei mun on pitänyt tuota kokeilla! Olipa hyvä kun muistutit, luulen, että seuraavaan tilaukseen lähtee mukaan 🙂 Kiitos vinkistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *