kaikkens antanut

Lilou's Crush

Siinä on tämän vuoden piesty pinjata. (viime vuotinen röyhelöinen Pinjata Wurst löytyy täältä).

Olo on aikalailla samanlainen kuin tuolla juhlatamineella, kaikkens antanut. Eilen vietettiin nimittäin huolella valmistellut, villit 8vee-synttärit koko lapsukaisen luokan ja parin bonuskaverin kanssa. Tupa oli täpötäynnä. Täynnä lapsia, ääntä, ilonpitoa ja melskettä, miten sitä vain ikinä voikaan 21 noin kahdeksanvuotiaasta lähteä. Synttäreitä juhlittiin suurella joukolla, koska tyttö halusi kutsua koko luokan, että kenellekään ei tulisi paha mieli. Niin siis tehtiin, ei tuollaiselle ajatukselle halua sanoa ei. Onneksi saimme apukäsiä veljestä puolisoineen ja miehen siskosta, on siinä paimentamista tuossa joukossa. Kilttejä mutta villejä.

Teemana oli tänä vuonna tytön toiveesta Minecraft. Itse en näiden teemojen päälle niin ymmärrä, mutta mies on ihan fiiliksissä kun pääsee askartelemaan. Ja tein toki parhaani, että sain leivonnaiset näyttämään "maalta", "ruoholta" ja pöydiltä löytyi "timantteja" ja "keppejä" ja tykötarpeet olivat teemaan sopivissa värein. Lisäksi mies askarteli tuon "minepinjatan" (tänä vuonna paperimassan sijaan viillellystä, päällystetystä pahvilaatikosta) ja kaikki saivat nassuilleen pelistä tutut possu- tai hahmonaamarit, niitä tuo näppärämpi puolisko väkersi yömyöhään kun itse hikoilin leipomusten parissa.

Kuulemma oli tosi kivaa, ja siltä se näyttikin. Mutta kyä mää taisin huokasta helpotuksesta, kun juhlatila oli siivottu ja matkattiin kerholta kohti kotia. Huh mikä rutistus!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Mahtavia kuvia! Ei vitsi, mikä teema! Heh!

Mukavaa päivää!

Hertta
Lilou's Crush

Oli siinä kyllä vähän pähkäilyä, kuinka homma hoituu :D Mukavaa päivää sinulle :)

Olenko pudonnut yhteiskunnan kelkasta kun piti googlata Minecraft? :D

Hertta
Lilou's Crush

Minecraft oli mulle se hetki, kun tajusin, että musta on tullut VANHA :D että guugle on käyny kuumana täälläkin, jessus sentään!

jeni (Ei varmistettu)

Onnea tytölle ja koko perheelle! Meillä oli sama, lapsi halusi kutsua KOKO luokan. Huikea ajatus, joskin hiukan hengästyttävä.. Onneksi sen kaiken vaivan kuitenkin jaksaa tuon ihanan avarakatseisen ja avoimen lapsen vuoksi. Meidän lapsista tulee hyviä ihmisiä :)

Hertta
Lilou's Crush

Hengästyttävä on juuri oikea termi :D mutta hyvin se meni, apukäsiä kyllä oli pakko olla, muuten ei olisi tullut mitään. Ja tämä kerhotalo oli hyvä ratkaisu, kun oli leikkikenttä ulkona, pääsivät purkamaan energiaa sinne myös.

Kommentoi