Kaikki muuttaa

Lilou's Crush

Kävin tänään Ikeassa. Parkkipaikalla juttelin iäkkäämmän herrasmiehen kanssa, heillä muutto valmiina eilen. Asiakaspalvelujonossa nuorella parilla oli tänään muuttopäivä. Kehäteillä bongailin muuttoautoja, samoin rautakaupan pihassa. Vanhaa kotikatua pitkin körötteli tänään useampiakin punaisia muuttoautoja.

 Liekö tässä nyt kyse samasta asiasta, kun vauvakuumeiset bongailevat pyöreitä massuja ja pienokaisia kaikkialta? Meidän muuton määrällisesti suurin rutistus tehtiin eilen. Valitsin kattavan tarjouspyyntökierroksen jälkeen sitä hoitamaan kaikkein ystävällisimmän ja asiakaspalveluhenkisimmän vastauksen. Ei kallein, ei halvin, kultaista keskitasoa oli tämä Suomimuutto.  Ja miten se sitten meni? Täsmälleen sovittuna kellonaikana oli muuttoauto jo lastausvalmiudessa oven edessä. Meitä muutti neljä riuskaa, mukavaa ja kohteliasta nuorta miestä. Vaikka muutto oli piinaa (koska ne 112 rappusta ylämäkeen...) ja tavaraa paljon, voin sanoa, että se sujui todella hyvin. Hikisesti, mutta hyvin. Mitään ei hajonnut matkan varrella, ja en voi kuin hämmästellä työmoraalia, ylös alas painoivat kaverit taukoamatta. 

 

Muuttomme kesti tämän haasteellisen asunnon sijainnin vuoksi liki kuutisen tuntia, ja voin sanoa, että taisi olla parhaiten sijoitettu tuhatlappunen pitkään aikaan. Koska remontin vuoksi aikataulumme on ollut tosi tiukka, jätimme jonkin verran tavaraa (valaisimia, varaston antimia jne pientä ärsyttävää) vielä itse muutettavaksi. Jospa  vain olisimme saaneet lisää tunteja vuorokauteen, niin sitä ruljanssia ei olisi tarvinnut käydä läpi! Mies puursi läpi yön "viimeistelyiden" parissa, ja paraikaa tuo viimeistä sekalaista lastia.  Sitten se on siinä. Avaimet pöydällä uusille asukkaille. Toivon vain, että he rakastavat tuota kotia yhtä paljon kuin minä, olo on todella haikea. 

Kommentit

Aisha J
Aisha

On tuo muuttaminen melkoista hommaa! Sen hikiurakan lisäksi minulle ottaa aina koville nostalgisessa mielessä: on  haikeaa katsella vanhaa asuntoa typötyhjänä, se muuttuu jotenkin vieraaksi. Mutta onneksi hyvät muistot tuntuvat seuraavan vanhasta asunnosta uuteenkin kotiin. :) (Luurangot mielellään saavatkin jäädä vanhaan paikkaan.)

Voimia vielä loppumaininkeihin ja onnea uuteen kotoon! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea uuteen kotiin teille! Ja kyllä, nyt kun olen alkanut mieheni kanssa oikeasti suunnittelemaan lisääntymistä, niitä massuja on KAIKKIALLA. Toivon, että olette onnellisia uudessa kodissanne ja että itsekin löydän vielä sen kodin, jota halajan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.