Kaipuu kauas kesään

Lilou's Crush

Selattiin tytön kanssa sekalaisia valokuvia koneelta.

BOOOOOOOM! Se iski kuin tuhatbiljardia volttia. Kaipuu kesäiseen New Yorkiin.  Jännä juttu, mikään muu paikka ei saa samanlaista, fyysistä ikävää aikaiseksi.

Erika. Upper East Siden puudelimummo, DeKalb Avenuen metron rappusten kaveri, metropysäkiltä toiselle kiertävä, upeasti laulava tummien ikämiesten bändi. Tutut tuoksut, kuuman ilman löyhähdys metrotunneleissa. Dean&Delucan seisomasushit, lemon pound cakesta tahmaiset sormet, Whole Foodsin loppumattomat herkkuhyllyt. Nolitan pittoreskit kadut. Pölyiset kirjakaupat, dollarin kaupat ja Duane Readit. Moma, Tate, New Museum. Oi, voi, ja nyyh. Ikävä sitä kaikkea.

Mieheni hohottelee, tuntee taudinkuvan ja kulun: tämä kuume on ollut kaikki menneet vuodet parannettavissa vain, ja ainoastaan vain lippuhoidolla. Tällä hetkellä harmi kyllä troppi on sen verran hinnakasta, että jatkamme haaveilua, ja tarjousten kytistelyä. Momondo, eBookers, mitänäitänyon.

 

Kommentit

annemi

On tosi jännä että mikään muu paikka maailmassa ei saa aikaiseksi sellaista kaipuuta kuin New York. Olen kaivannut sinne nyt viimeisen vuoden aikana niiiin usein, unissa ja valveilla :D 

Hertta
Lilou's Crush

En tiedä minäkään. Itselläni ei ekalla kerralla ollut mitään odotuksia, menin vain "miehen perässä", kaupunki ihan toisarvoinen. Molemmat jäi elämään :)

Sus-anna (Ei varmistettu)

Just toissapäivänä Lentodiilien (skyscanner?) kautta oli Finskin suorat jotain hintaa 315€. Happy hunting!

Hertta
Lilou's Crush

Heinäkuussa melkein tonnin, snif!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mietin vaan aina välillä, itseni tuntien, kuinkahan kovaa kolahtaisi, jos joskus sinne pääsisin...Nähtäväksi jää, jos joskus niin käy. Tosin oman sielunmaisemani ja parhaan paikan maailmassa uskon ja kuvittelen jo löytäneeni. Ihana kuulla ja nähdä kuulumisia sieltä kuitenkin; niin kiehtovalta, kotoisalta ja isolta yhtäaikaa vaikuttaa tuo kaupunki :)

Hertta
Lilou's Crush

Sepä on just tuollainen kuin ajattelit! Enää ei ole harmittanur, että esikoinen vei muuttosuunnitelman Etelä-Helsinkiin Nykin sijasta, mutta matkakohteena rakas-rakkaampi-rakkain se on :)

Marski (Ei varmistettu)

Itsekin tullut monessa kaupungissa reissattua, mutta toissakesäinen Nyc reissu oli parasta ikinä. Jäi sellainen fiilis, että siellä mikä vaan voi käydä toteen. Siispä lippuhoitoa hankittiin jo viime lokakuussa ja nyt pitäisi vielä hetki malttaa kesäkuun reissua. Yhdeksän päivää "koti" East Villagessa, en malttaisi pysyä pöksyissä!

Hertta
Lilou's Crush

Ihanaa matkaa! Ja kun ny siellä suunnilla olette, käy mun muistoksi EggShopissa syömässä Nolitassa :)

Maarit, (Ei varmistettu)

Mun eka Nykin reissu vasta syksyllä ja pääsin hyödyntämään juuri noi tän viikon tarjouslennot. Nyt on kivasti aikaa kartoittaa viikon menokohteet.

Hertta
Lilou's Crush

Voi kun hienoa! Ihanaa matkaa! Kurki vähän noita mun New York-tagin postauksia, jos vaikka löytyisi jotain kivaa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.