Kaksi kivaa ihonhoitoon

image.jpeg

Keneltäkään ei liene mennyt ohi uudistus, jonka Lumene on tuotteilleen ja pakkauksilleen tehnyt? Tuo rakas kotimaan ylpeys on upeampi kuin koskaan! 

En ole harmikseni meikkituotteisiin vielä päässyt tutustumaan, mutta ihonhoidon puolelta suosikkiparini on selvä. Joka-aamuinen kasvojen puhdistustuote eli misellivesi ja sen parina uudenlainen kosteuttava suihke ovat olleet näytteiden saapumisesta käytössä.

image.jpeg

Tämä misellivesi on tuoksuton, ja hitusen ”stydimpi” kuin pullotolkulla hölvaamani edellinen versio, vaikka tämäkin on tarkoitettu myös herkälle iholle. Poistaa nimittäin tehokkaasti myös ne silmämeikin rippeet, jotka illalla suihkussa kertyvät joskus ripsien tyveen. 

image.jpeg

Kosteuttava suihke puolestaan on minusta parhaimmillaan juuri ennen kosteusvoiteen laittoa suihkiessa: voide levittyy helpommin, ja kestääkin kauemmin, kun sitä ei tarvitse levittyvyyden vuoksi ainakaan laittaa reilusti.

image.jpeg

Sen annan misellivedestä vinkiksi, että jos ihosi on kovin kuiva tai herkkä, kannattaa kokeilla varovasti, eränä iltana nimittäin ihoni oli tavallista kuivemmassa kunnossa, ja tämä hiukan kirveli tuolloin. Muutoin toiminut täydellisesti. 

Esteetikkona myös uudet, raikkaammat ja laadukkaamman näköiset pakkaukset miellyttävät silmääni kovasti. 

Mitens siellä, oletteko jo testanneet meikkejä tai näitä ihonhoitojuttuja?

Kommentit (6)
 1. Häiritsee ihan kamalasti miksi toisessa lukee Lähde (spring water) ja toisessa Lähde (source)
  😀

  1. Gaaahh onpa kamalaa haha 😀

  2. Ehkä niissä leikitään näpsäkästi ja seuraavassa lukee ”Lähde (leave)”…

   1. Haha, en kestä 😀 tarkat silmät on kuulkaa kun tuon huomaa! Tuijottelin pulloja vaikka kuinka, mittää nähäny!

   2. Iina / MouMou
    19.10.2016, 12:51

    Repesin noita lähde-käännöksiä. Mulla nämä putelit odottaa vielä kokeilua, ovat jonossa seuraavina. 🙂

 2. Testasin juuri uutta Invisible Illumination Instant Glow sävyseerumia ja Nordic Light valopisaroita. Olivat ihan superhyviä, kevyitä ja kosteuttavia tuotteita tähän kuivuuden ja iän tuomien ihonsävyhaasteiden runtelemaan nassuun. Mielestäni sävyseerumi toimii hyvin kevyeen päivämeikkiin ja valopisarat taas silloin, kun haluaa lisää hehkua kasvoihin, eli aina.

  Ainoa miinus tulee käytettävyydestä. Sävyseerumi oli koostumukseltaan niin luirua, että onnistuin sähläämään sitä vaaleille rintaliiveille tuhoisin lopputuloksin. Ei lähtenyt tahrat pesussa liiveistä, vaikka samantein huljuttelin pahimmat pois sappisaippuan avulla. Valopisaroiden kohdalla osasin jo olla varovaisempi. Näihin pakkauksiin voisi siis lisätä varoitustekstin sähläreiden ja nopealiikkeisten käyttäjien varalle, jotta kiireaamujen pikameikkaushetki ei muutu katastrofihetkeksi 😉 Toisaalta tuote pakottaa rauhoittumaan ja keskittymään yhteen asiaan edes hetkeksi kiireen keskellä, eli ei välttämättä huono juttu 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *