Kaksinverroin kosteutta: kokeilussa Sensain kaksoiskosteutus

Lilou's Crush

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Sensai

Hetki sitten kerroin Sensain kaksoispuhdistuksesta, ja kuinka siitä on tullut osa jokailtaista nukkumaanmenorutiinia. Tai oikeastaan ei vain tuplapuhdistuksesta, vaan myös toisesta Sensain ihonhoidon eritysyydestä eli tuplakosteutuksesta.

Kaksoiskosteutus on tosiaan toinen Sensain saho-ihonhoitofilosofian kulmakivistä.  Kuten putsareissa, myös kosteusaineissa löytyy useita vaihtoehtoja, että jokainen löytää ihonsa tarpeille parhaiten sopivan vaihtoehdon.  Esimerkiksi hoitovesiä on kuusi erilaista!

Kun iho on hyvin puhdistettu päivän meikistä ja liasta, se on myös vastaanottavaisempi kosteutukselle sen jälkeen. Kaksoiskosteutuksen vaiheet ovat simppelit:

Vaihe 1. Kosteutus

Vaiheen yksi juttu on hoitovesi. Sitä levitetään puhdistetuille kasvoille runsaasti puhdistuksen jälkeen. Hoitovesi täyttää ihon kosteisvarastot, ja valmistelee seuraavien hoitotuotteiden vastaanottamiseen. Hoitovesi on muuten ihan lempituotteitani ihonhoidossa, lotraaminen on hauskaa, ja sen jälkeinen olotila kasvoilla vain niin kertakaikkisen raikas. Oma hoitoveteni on silkkinen, kiinteyttävä ja kosteuttava Cellular Performance Lotion II

Vaihe 2. Ravitseminen

Toisessa vaiheessa kaksoiskosteutusta käytetään oman ihotyypin mukaan joko voidetta tai emulsiota –tai sekä että. Toisen vaiheen kosteutus tuo iholle sitä pehmittäviä rasva-aineita ja anti-age-ainesosia. Minun pintakuivalle, ohuelle ja tällä hetkellä aivan ongelmattomalle iholleni erittäin hyväksi olen havainnut Cellular Performance Emulsionin II, joka ohuenohuesta olomuodostaan huolimatta kosteuttaa hyvin.

Näiden kahden vaiheen lisäksi olennaisena osana kasvojen hoitoa on tietysti silmänympärysvoiteen käyttö. Itselläni on käytössä kermainen ja aivan käsittämättömän riittoisa Eye Contour Cream- silmänympärysvoide, joka juonteiden häivytyksen lisäksi taistelee turvotusta vastaan, mikä on viimeaikoina ollut riesanani tummien silmänalusten lisäksi.

Pitää muuten huomauttaa yksi juttu: arvokasta hoitovettä ei kannata hölvata hukkaan pumpuliin, vaan kaataa kämmenelle tilkka, ja nautiskellen läträtä kasvoille. Oikean määrän oppii kyllä heti. Kosteusemulsiota riittää pari kevyttä painallusta, eikä tosiaan kannata antaa ohuen olomuodon hämätä, sillä tehoa kyllä löytyy.

Kaksoispuhdistuksen ja kaksoiskosteutuksen (kuulostaa paljon työläämmältä mitä on!) jälkeen tunne iholla on ihana: kasvot tuntuvat hyvin raikkaalta ja kiristämättömältä, ilman minkäänlaista tahmaista tunnetta. Pidän myös tuotteiden aikuisesta tuoksusta: naurahdinkin ensimmäisellä kerralla testatessani, että tuotteet tuoksuvat luksukselle: hennolle parfyymille, joka kuitenkin häviää hetkessä.

PS.  Tuotteiden eduista ja Saho-rutiinistaja vaikkapa oikeaoppisesta levittämisestä osaavat parhaiten kertoa Sensain asiantuntevat konsultit. Sokoksilla onkin nyt kuluvalla viikolla 18 Sensai-esittely Sokoksissa ja Emotioneissa, eli on ihan mahdottoman hyvä hetki kysellä nimenomaan tämän sarjan läpikotaisin tuntevilta henkilöiltä sopivimmista tuotteista, joihin voi perehtyä myös Sokoksen nettikaupassa, jos ei Sokosta tai Emotionia satu olemaan lähietäisyydellä.

Kommentit

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu) https://ninantunnetila.fi/

Lempparisarjani ikinä! <3 Tulipa ikävä, en ole käyttänyt näitä pariin vuoteen.

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Oi hitsi, tuo menee testiin! Olen itsekin pitkään puhdistanut kasvot tuplasti ja huomannut melkoisen eron entiseen, joten tuokin houkuttaa. Olen tosin pitkään käyttänyt kosteuttavaa seerumia kosteusvoiteen alla, joten periaatteessahan tuo on on sama asia (?), mutta pakko siltikin kokeilla :D.

<3

Hanettaja

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.