Kameleonttien paluu

IMG_1739.jpg

Muistatteko, kun hetki sitten pohdin ratasjuttuja uuteen kotiimme liittyen? Meidän Bugaboon Buffalot, hyökkäysvaunujen kruunaamatonta eliittiä, ovat ihan kamalan raskaan ees taas rappusissa raahattaviksi. Kepoisemmat menopelit olivat siis mielessä, näin tiivistelmänä. Monniska ei ole vielä kahta vuottakaan, joten ihan en uskaltanut vielä täysin minipyöräisten matkistemme varaan heittäytyä. Vaikka kävely kiinnostelee pientä ihmistä enemmän kuin rattaissa istuminen, vielä niitä päivittän tarvitaan vähänkin pidemmillä matkoilla.

Sain tuon postauksen kommenteissa hyviä vinkkejä, ja kurkistelin omasta rajoittuneesta karsinastani uteliaana ulkopuolelle. Mutta mihin sitä tiikeri raidoistaan pääsee, päädyin jälleen ostamaan esikoisella loistokärryiksi todetut Bugaboon Cameleonit. Täsmälleen samaa malliakin vielä kuin edelliset.

IMG_1740.jpg

Bugaboon Beet, jotka olivat ensin ykkössijalla, päätyivät lopulta hylkykoriin koska ovat kuitenkin selvästi enemmän matkarattaat, ja pienet pyörät niissäkin samoin kuin matkiksissamme. Beet meillä oli matkarataskäytössä esikoisella, mutta en koskaan niihin niin kiintynyt samalla tapaa kuin astetta isompiin Cameihin.

IMG_1741.jpg

Cameleoneiden kanssa kävi pieni mutka matkassa: ostin ensin Torista käytetyt rattaat, mutta myyjä tuli katumapäälle, ja päädyimme purkamaan kaupat, enhän minä hennonnut pitää toiselle rakkaita vaunuja. Sitten menikin hetki, kun pohdin viitsitäänkö edes vaihtaa, eikä sopivia tuntunut löytyvänkään, ennenkuin tein FB-kirppikselle ostoilmoituksen. Sitä kautta meille löysivät tiensä rakkaudella ja huolella vaalitut vanhemman malliset vaunut, aivan nappiostos hinta-laatusuhteensa puolesta. Näin ratasvaiheessa edes ainoa ärsytykseni aihe aiemmin, eli hankala pääsy tavarakoriin koppaosan ollessa käytössä ei vaivaa.

Täällä sitä sitten tänään kärrytellään pitkin Jalkarantaa tällä kertaa kameleonteilla, takakontissakin on nyt piirun verran enemmän tilaa kuin puhvelien aikana. Tosin nuo isommatkin meillä vielä tovin ainakin pysyvät pidempiä lenkkejä varten, vaunujen säilytysprobleemakin kun ratkesi jälkikäteen yks kaks yllättäen taloyhtiön taholta. Että torttua tortun päälle näin rattaiden muodossa.

Jos vaunujen hankinta on ajankohtaista, suosittelen lämpimästi liittymään kiinnostavien merkkien fb-ryhmiin tai yleisiin lastentarvikeryhmiin, sillä voit tehdä hienoja löytöjä ja saada muutenkin paljon asiantuntevaa vertaistukea vaunuvalintaan.

Kommentit (2)
  1. Hyvä päätös! Me tehtiin ihan samoin kun kuopus täytti 1v., vaihdettiin Buffalot Cameleoniin. Beet kävi myös kääntymässä, mutta isompien rattaiden kuppipenkki oli huomattavasti parempi. Nyt nuorin on jo 3v. ja jäljellä enää Baby Joggerin salamannopeasti kasaan menevät matkikset, mutta Bugaboota on kyllä vähän ikävä 😀

    1. Joo, tuo kuppipenkki on kyllä ollut valtavan hyvä! Beessä lapsi jotenkin valui, ja sama juttu oikeastaan Yoyoissa, jotka meillä tuollaisina minirattaina! Pienessä käytössä se ei juuri haittaa kun lapsi näyttää viihtyvän, mutta pidemmän päälle voisi olla vähän hankala.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *