Karkkihammashoitola

Lilou's Crush

Helsinkiläiset ja helsingissä reissaavat. Oletteko käyneet Fredalla, Roobertin Herkussa? Ei enää uusi tulokas, mutta minun ei sinne ole tullut eksyttyä ennen tätä päivää, kun lähdin vähän normaalia aikaisemmin tallustelemaan kotia kohti.

Söpö puoti täynnä kaikenmaailman herkkuja. Kaikkein kivointa kuitenkin oli nähdä monia monia tuttuja jenkkinameja hyllyissä, ja ihan hassuja ameriikan ihmeitä niiden rinnalla (mm. hattaraa pussissa). Ilmankos ihastuttivat, kun nykkikuume taas nostaa valtaisaa päätään... 

Irtsariosasto, joka on isossa roolissa kaupassa, on kieltämättä kallis, mutta niitäkin tuli napsittua pieni paperipussillinen kotiin viemisiksi, löytyi joitain vähän harvinaisempia herkkuja ja hyvät salmiakkivalikoimat.

Eniten näitä kuvia koneelta katsellessa kyllä taisi huvittaa nämä tummasuklaapatukat, jotka näyttävät otoksessa ihan varmuusvälineiltä nimiä myöten (ovat tosielämässä isompia kuin kuva antaa ymmärtää. No, iloa tuovat yhtä kaikki...

 

Roobertin Herkku

Fredrikinkatu 19

00120 Helsinki

Kommentit

Tuo on ihana paikka, oli mielestäni ennen lähempänä Robaa ja siksi olin ihan hämmentynyt kun törmäsin uuteen paikkaan. Nyt muuten kun NYC tuli esille, niin olisiko sulla vinkkiä majoituksista? Muistelen et olette olleet AirBnB:ssä? Ollaan kolmen viikon päästä lähdössä road tripille San Fran- NYC ja loppupään majoitukset on luonnollisesti varaamatta kun ei olle ihan varmoja ajon kestosta. Myös mietityttää Broadway liput ostaako ennakkoon (ja jos niin mistä) vai mennäänkö kiskalle jonottamaan.. Nyt tekee mieli karkkia tähän suunnittelun kylkeen :)

MiiaK (Ei varmistettu)

Roobertin Herkulta löytyy toinen puoti Eerikinkadulta eli ihan viiskulmaan asti ei tarvitse itseään kammeta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.