Karkumatkalla

Lilou's Crush

Terkkuja väsyneeltä mutta onnelliselta Tallinnan-matkalaiselta!

Lähdettiin eilen aamulla reissuun entisten työkavereiden ja nykyisten ystävien kanssa ja eipä olisi matka voinut parempi olla. Ehkä pidempänä vielä ihanampi, mutta näinkin aivan täydellinen breikki arkeen.

Matkaohjelmalle oltiin mietitty vaikka ja mitä, mutta loppujen lopuksi reilu vuorokausi on niin lyhyt aika, että keskityttiin pääasiassa syömiseen, höpöttämiseen ja hippaamiseen. Se on harvinaista herkkua se.

Yövyimme aika hinnakkaassa mutta todella kivassa Swissotelissa, oli meille kaikille eka kerta. Hipihiljaiset, tilavat, ihanan siistit huoneet, kauniit kylppärit ja hyvä aamupala saivat ison plussan meiltä kaikilta.

Illallista istuttiin Saltissa. Paikka oli kotoisa, vaikka ruoka ei tosin ehkä tällä kertaa kaiken kuulemani hehkutuksen arvoista, ihan ok. Annokset olivat melko pienet (söimme yhtä lukuunottamatta mustekalaa) ja jälkkärit sekä pienet että omani myös hiukan mauton. Mutkaton palvelu, kiva cava ja tunnelma sitten vahvisti kokemuksen plussan puolelle.

Illalla käytiin vielä drinkeillä Swissotelin ylimmän kerroksen (olisikohan ollut 30. kerros...) ravintolassa ihailemassa kaupungin valoja, ja sitten suuntasimme toisen ex-kollegan DJ-keikalle Paar Veiniin. Sitten ranskalaisten kautta nukkumaan tyytyväisin mielin.

Aamulla puolet (aamuun saakka juhlinut puolikas) kävi kurkkaamassa hotellin "spa"-osaston (kuulemma pari saunaa ja uima-allas), me toinen puolikas keskityttiin ihanaan aamupalaan ennen suuntaamista lautalle.

On se näppärän lähellä, tuo Tallinna. Aina kiva käydä, ja näin ihanassa seurassa aivan mahdottoman ihanaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.