Karvatossut -yay or nay?

Lilou's Crush

Ensin nauratti. Sitten pääsin hiplauseisyydelle, ja alkoi houkuttelemaan.

Aevan kreisit. Suomen kevääseen ja kesään toisaalta täydelliset: kanta auki mutta karvaa lämmittämään kalseita päiviä. -Kunhan ei satu satamaan!

Guccin pistokkaat taisivat olla karvakenkäbuumin kärjessä? Sen jälkeen erilaisia karvavirityksiä varvastossuista loafereihin on löytynyt monelta merkiltä ja monesta hintaluokasta: Givenchy, Roger Vivier, Jeffrey Campbell, Steve Madden ja Zara ainakin ovat omansa lanseeranneet. 

Mitäs tuumaatte? Hihitys, hirvitys vai hurmaus?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Lienenkö teinivuosien trendihörhö tullut vanhaksi, kun musta nämä ovat aivan kertakaikkisen kamalia. Naurettavia ja kamalia. :D On monia muitakin tämän hetken trendijuttuja, joista en tykkää sitten yhtään. Pelkään vain, että musta tulee pian sellainen totaalisen epätrendikäs, vähintään viiden vuoden takaisia muotivaatteita käyttävä täti, jolle nuoriso nauraa. :D Kiva olisi kuitenkin pysyä edes vähän ajassa kiinni, mutta epäkamalalla tavalla...

Hertta
Lilou's Crush

haha, niin samaistun tähän :) Mulla kesti todella pitkään esimerkiksi vajaamittaisten housujen sulattelu -mutta näin pari vuotta jälkikäteen yhtäkkiä alkoivatkin vielä viehättää. 

kirsika (Ei varmistettu)

On nämä kyllä aivan jäätävän hirveät. Myötähäpeä, nolo ja muut sopivat adjektiivit..

Hertta
Lilou's Crush

:D 

tai siis, hikisen hirveät...?

MiiaK (Ei varmistettu)

Hahaa! :D Vielä viime syksynä olin ihan, että ei-apua-miten-kamalat-ja-epäkäytännölliset-koska-karva-menee-varmasti-tosi-huonoon-kuntoon-todella-nopeasti. Niistä tuli mieleen muotitietoinen jeti. Nyt olen kuitenkin kääntänyt kelkkani ja himoitsen itselleni karvaisia sandaaleita (!?). Nehän ne käytännölliset onkin. Samoin käänsin kelkkani culottes-housujen ja reisitaskujen osalta. Sanomattakin selvää, että kaapistani löytyy culottesit reisitaskuilla :D

Hertta
Lilou's Crush

No just tämä! Niin yökkien katsoin 1,5v sitten trumpetti-capreja... ja nyt muka näyttää ihan hyvältä! Ai kamala sentään...

Tasaraita

Musta noi on aivan iiiihanat! Himoinnut siitä asti kun ne ensi kertaa näin joskus reilu vuosi sitten jossain ulkomaalaisessa blogissa.

Opiskelijalla nyt ei ole tuollaisiin humputuksiin rahaa laittaa, mutta jos olis niin varmaan laittaisin, enkä yhtään miettis kuinka järkevät tai käytettävät nuo on Suomessa. On ne vaan niin söpöt. Ja varmaan super pehmoiset paljaille varpaille. Kenkäkateus iski. :)

Hertta
Lilou's Crush

Ai että, olisihan se ihan toista tossutella pehmoisissa karvatohveleissa kuin kumisissa tennareissa töihin... mutta kuinka ihmeessä nuo karvat pysyy siistinä? Eikai kuinkaan?

Tasaraita

Auts, liiskaantuneet ja likaiset karvat ei kyllä kuulosta hyvälle.

Mutta eiköhän ne pysy ihan hyvänä kunhan eivät vaan pääse kastumaan. Ei siis ihan jokasään kengät, mutta ihanat siitäkin huolimatta. :)

Betina / STELLAR (Ei varmistettu) http://www.stellarstories.fi

Jaiks! Seurannut hetken ruotsalaisbloggaajien ihastusta näihin hämmästellen... Vielä ei tunnu omalta jutulta, mutta never say never!

Hertta
Lilou's Crush

I know... todellakin, never say never. Alan olla jo sixty-fifty tän hommelibmn kanssa :D

LilyVanrang (Ei varmistettu)

Hei,

Nämä on tehty kengurun karvoista, jospa tämä auttaisi selvittämään onko nämä jei tai nej.

Hertta
Lilou's Crush

What! Nimenomaan googlasin noita gucceja, ja löysin tiedon, että lampaan villaa! Täytyypä kattastaa uudelleen! 

Suttastiina

Nauratttaa.
Siis ihan oikeasti  - silmä toki tottuu kaikkeen, mutta nää on minusta huippuesimerkki siitä, miten ns. muodikkuuden nimissä ihmiset saadaan pukemaan päälleen tai jalkoihinsa ihan mitä vaan...

Mutta kivahan se on hymyssä suin kulkea, jos karvakammotukset Suomeenkin todella rantautuvat, kelien puolesta sinänsä ihan sopivat :)

Hertta
Lilou's Crush

Näin se on! Kyllä sitä voisi ihmetellä itseään, jos näkisi, mitä vaikka kymmenen vuoden päästä on päällä :D

laurat0n (Ei varmistettu)

Käsittämättömän hirveän ihanat :D Kuolasin näitä jo joskus kauan sitten, kun eivät vielä olleet mikään IT juttu, ja kaverit nautoivat kun Amsterdamissa kävin ihan liikkeessä asti hiplaamassa..mutta ei sitä vaan kukkaron nyörit antaneet periksi, ja nyt en enää tiedä tahdonko kun tuntuu että näitä näkee kaikilla..mutta niinhän se usein menee, että sitten kun tulee hitti niin omasta mielestä jo huti!

Hertta
Lilou's Crush

Minen oo nähnyt vielä kuin yhdet, ja nekin etäältä! Mitä mitä -en taida liikkua kuin kodin ja työpaikan välillä :D 

joskus tosiaan jotkut asiat vain kokevat inflaation -aiemmin mainitsemani peplumit tekivät sen itselleni. Ei vain kykene, vaikka taitaisi sopia kropalle paremmin kuin moni muu viritelmä :D

venusalfa (Ei varmistettu)

Mun mielestä aivan ihanat <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.