Kas korkkia!

P8130742.JPG

Olin tänään mukana Ikean uuden kuvaston lanseeraustilaisuudessa, ja siinä samassa pääsimme tutkailemaan tuoteuutuuksia. Yksi juttu vei aivan sydämeni: KORKKI! Korkkilattiaa pohdin aikanaan makuuhuoneeseemme, sillä se on ihanan tuntuinen jalan alla, mutta tällä kertaa sitäpä löytyikin pöydästä ja jakkarasta. Toisaalta, kyllähän sitä voi pöydän päälläkin laittaa jalalla koreasti… Mutta tämä siis ihan uusi juttu silmilleni, innostuin.

IMG_5073.jpg

P8130744.JPG

Kuulemma korkkipinta pöydässä kestää hyvin kosteutta ja on muutenkin tuhti materiaali, minäpä mietin vain, kestäisikö se yksivuotiaan neljää terävää naskalia… näen jo sieluni silmin Monniskan roikkumassa nautinnollisesti purukalustollaan pöydän reunassa kiinni…

P8130746.JPG

Iski myös inspis ja himotus vähän näin jälkijättöisesti laittaa parveketta uuteen uskoon, se on tänä kesänä ollut aeeevan hunningolla, sillä pääasiassa sitä on käytetty vauvan päiväunipaikkana. Vaunujen heijaus vie sen verran tilaa, että nyt en mattoja ja tuoleja sen kummemmin ”stailannut” tai laittanut kukkasia ötököitä houkuttelemaan.

P8130756.jpg

 

P8130753.JPG

Nyt aion onnistuneen lapsen nukutuksen ku syödä salmiakkia ja lukea tuon suurimmaksi sisustuslehdeksikin tituleeratun opuksen -ja totta se on, Ikean kuvastoon tulee palattua kyllä useammin kuin edes lemppari sisustuslehtiini, ainakin meillä sitä säilytetään pitkä tovi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *