Kateus.

victoriassecret.jpg

Kateus. Se oli ensimmäinen ajatus, kun näin tämän kuvan.

***

Perkeleen polvet. En koskaan voi enää istua niiden päällä!

 

PS. Suosittelen kateudestani huolimatta kuvassa sivuosassa olevia Victorias Secretin pikkareita ja tissiliivejä. Tissiliiveistä mahdollisimman kalliita, memory foam -systeemejä, ovat ihan parhaita ja pikkareista mahdollisimman halpoja, hiphugger-mallisia matalia puuvillapöksyjä. Kokemusta on molemmista, monin kerroin. Nettikauppa toimittaa Suomeen, mutta kulut on kamalat.

Kommentit (19)
  1. On se jännää miten noinkin ”pienet” asiat saa ihan erilaisen merkityksen sitten kun ei esim. juuri mainitsemaasi enää pysty. Ei sitä ajattele silloin kun kaikki on ok. Itselläni nivelreuma ollut lapsesta saakka, ja on paljon juttuja joihin ei kykene, esimerkiksi niinkin simppeli asia kuin risti-istunta lonkan nivelrikon takia. Kyllä se olis kivaa jos siihen kykenis… Mutta toivotaan että kivut helpottaa, se on se tärkein, että pystyis muuten elämään tasapainoista elämää. Polvilla istuminen ja risti-istunta ovat muutenkin aivan yli-arvostettuja asioita 😀

  2. Lauralaukku
    27.9.2013, 18:47

    Paljon myötätuntoa täältäkin suunnalta.
    Mutta. Sinä selviät aina! Näin kuulin erityislastentarhaopettajan sanovan aina lapselle, jolla on ongelmia. Miksei niin voisi sanoa aikuisellekkin? Ja tähän iso rivi sydämiä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *