Katse karvoihin

Lilou's Crush

Tiedättekin suurin osa, että mieheni on aikamoinen karvaturri. Naamastaan siis, ja yhä karvaisemmaksi on vuosien saatossa käynyt. Varsin trendikästäkin se on nykyään, tiedättehän nuo Brooklynin hipsterit, mistä löytyvät ne partaveikkojen parhaat. Viime visiitti miehen työpaikan tienoville Punavuoreen sopivasti lounasajan tiimoilla puolestaan näytti, että karvamäärällä mitattuna Punavuori on todellakin Suomen Brooklyn. Jestas, miten paljon isopartaisia miehiä tulikaan vastaan tuon reissun aikana. Selvä hitti tämä. Itselleni on aikalailla se ja sama, millaisen pusikon takaa mies puhuu ja pussaa, kunhan parta on puhdas ja hoidettu. 

Voisi luulla, että partamies antaa karvojen vain kasvaa, mutta ehei. Kyllä nekin kaipaavat huoltoa. Harvassa on sellaiset parrat, joille riittää pelkka pesu ja satunnainen siistiminen, ainakin, mitä pidemmäksi parta kasvaa. Meillä tartuttiin siis härkää sarvista ja miestä haivenista, ja hankittiin jokin aika sitten kunnon hoitotuotteet. Koska sielläkin on kenties parempana puoliskona näitä saman tyylin tyyppejä, ajattelin vinkata, mitä voisi miehelle yllärilahjaksi hankkia, jos näyttää siltä, että jottain tarttis tehrä, tai muuten vaan ilahduttaa.

Meidän turren käyttämät tuotteet:

1. Kosteusvoide Murdock Beard Moisturizer (iltaisin)

Tämä voide tarkoitettu sekä iholle parran alla että parralle. Vähentää ihoärsytystä ja sisäänkasvaneita karvoja, kosteuttaa ja suojaa ihoa ja imeytyy nopsasti,  Menthol ja eukalyptus raikastajina kiva lisä. Auttanut oikein hyvin parran peittämän ihon kuivuuteen.

 2. Partaöljy Murdock London Beard Oil (aamuisin)

Partaöljy pehmentää ja hoitaa partaa sekä lupaa myös kiiltoa karvaan, ihan niinkuin hiuksiinkin käytettävät öljyt.. Erityisen kivaa tässä on hyvä tuoksu.

Nämä on tilattu muistaakseni lookfantasticista, mutta löytyy vastaavia vaikka mistä. Olivat nätissä lahjarasiassa, eivätkä kalleimmat, joskaan eivät aivan ilmaisetkaan. Parran omistaja vielä huuteli tarkennusta, että ei nämä tuotteet ole mitään merkittävää mullistusta saaneet aikaan, mutta toisaalta, mikä lienisi tilanne, jos olisi jätetty hoito retuperälle.

 

Kommentit

Mentha Piperita

Kiitos parranhoitovinkeistä! Minunkin mieheni on melkoinen karvaturri, ja vielä tumma sellainen - ts. joutuu ajamaan sängen päivittäin ja "parta-alue" ulottuu lähes silmiin asti. Hänen partansa kaiken lisäksi kasvaa kaikkiin mahdollisiin ilmansuuntiin. Amerikkalaisessa parranajossa käydessään hän kuuli partansa olevan "äärettömän vaativa". 

Äskettäin mieheni tosin ajoi pois viiksensä ja suuren osan parrastaan, mutta hyviä vinkkejä joka tapauksessa. :)

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaa todellakin haasteelliselta, apua jos varmasti parran jos toisenkin tavannut "ajelija" näin sanoo! Lienee hyvät tuotteet ja välineet enemmän kuin tarpeen.

Arvaas, mitä tuo meikäläisen mies teki! Yhtenä iltana kylppäristä tuli puoli naamaa pienempi mies, oli mokoma karsinut komean parran pois. No, ihan hyvä se on noinkin, mutta olin jo tottunut kunnon pusikkoon!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.