Kaupunkiasu

Lilou's Crush

Olipa mukavaa ottaa päivänasut kerrankin muualla kuin kotopihalla! Kaupunkipäivänä jalassa Zaran toffelit ja pitsihame, käsivarrella keikkui täpötäysi varustekassi Tory Burchilta, teepaita puolestaan on löytynyt COS:ilta Pariisista saakka pari vuotta sitten. Minusta on kivaa, kun arkivaatteisiin liittyy reissumuistoja.

Tuo "bloggaajaposeeraus" koipien osalta naurattaa ehkä muitakin kuin minua, mutta siihen on vissi syynsä: vasen polveni on niin pahasti rikki, että se ei ennen leikkausta oikene tuon enempää suoraksi. Voitte kuvitella, että kävelyni on melkoista vaappumista, ja selkä romuna virheasennoista. Mutta eteenpäin pääsee kuitenkin, valitan aiheesta ja säryistä ihan liikaa, joten koetan stopata tähän.

Mustia klassikko-Ray Baneja olen muuten pitänyt joka ikinen päivä niiden hankkimisen jälkeen. Paras alejuttu ikinä, kiitos vain "kuriirille"!

PS. Rannekelloni otti ja kopsahti yhtäkkiä kuvan oton jälkeen ravintolassa lattialle. Rakas, 25-vuotislahjaksi saamani Seikon Kinetic-ikiliikkujakellon ranneke ei kestänyt kaikkea sitä, mitä kellon luvattiin kestävän. Toivottavasti löydän uuden remmin. Kello on sekä edelleen hyvännäköinen, että muistuttaa merkityksellisestä elämänvaiheesta, mitä ilman en olisi se ihminen joka nyt olen.

 

Kommentit

Todella tyylikäs asu! Tuo sinun laukkusi on mielettömän kaunis! Mistä olet laukun hankkinut? Mikä laukun "nimi" on?

Hertta
Lilou's Crush

heija, kiitos kovasti! laukku on tosi nätti minustakin, ja tilava kuin mikä! Ostin sen noin vuosi sitten Outnetista, ja koitin etsiä vanhaa postausta aiheesta, mutta en onnistunut löytämään -siinä olisi nimikin ollut. Voi hö!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tykkään asusta kovasti! Mulla on muuten toi sama hame valkoisena :) Ja oih, nuo ihanat nenällä keikkuvat Ray Banitkin ovat hankintalistallani! Onkos muuten COS:in teepparit minkämoisia? Olisi nimittäin kiva ostaa välillä vähän laadukkaampia kuin H&M:n tai GT:N ;)

Maria/Dejiss (Ei varmistettu)

Ihanuus asu :) :) oot niin tyylikäs !

http://dejiss.blogspot.com

Varvana (Ei varmistettu)

Reiskat = parhaat aurinkolasit ikinä. Omistan kahdet Wayfarerit silmälasivahvuuksilla, mustana ja ruskeana, eikä muita aurinkolaseja tule juuri käytettyäkään.

Hertta
Lilou's Crush

vierailija, kiitos niin hurjan kivasta kommentistasi! Minulla on kahdenlaisia kokemuksia COS:in teepaidoista: tuo harmaa, joka on täyttä puuvillaa, on todella hyvälaatuinen ja kestänyt pesusta toiseen nyppyyntumättä ja saumat suorana. Se on sellaista aika ohutta ja kovaa kangasta, kuitenkin teepaitamatskua. Sitten taas pikkutaskulliset, ilmeisesti viskoosia hiukan sisältävät paidat ovat pikkuisen menettäneet muotoaan, eli alkaneet kiertää sivusaumoista ja tikkaukset ovat vähän purkaantuneet kaula-aukon kohdalta. Suosittelen siis ainakin täyspuuvillaisia! Tuo kuvassa oleva on vielä sellainen kiva, pitkähkö malli, joka sopii monenmoiseen menoon :)

Maria, kiitos kaunokainen kovasti :)

Varvana, niin on! Minulla nuo ovat ekat Wayfarerit, toiset reiskani ovat peruspilotit, nekin tosi hyvät!

Madeleine (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksestasi! Täytyy siis testata COSin teepparit! :)

ps. jäi tuo nimi vahingossa pois ekasta kommentistani, terkuin siis Madeleine ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!

Kaunis asu, ja kello myös. Mulla on toi sama kello(mikäli kuvasta oikein näen, osa rannekkeesta kumia), ja saatu eräänä erittäin merkityksekkäänä päivänä lahjaksi. Ranneke napsahti mullakin poikki. yritin metsästää uutta, mutta turhaan, ei löytynyt. Mikäli jostain löydät, olisitkoystävällinen ja laittasit vinkkiä tänne. Tykkäisin kellosta niin...
Aurinkoista kesänjatkoa,
Pauliina

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.