Kävele-sisään-komero

Lilou's Crush

Tulevassa kodissamme ei ole valmiina riittävästi säilytystilaa nelihenkiselle perheelle, ja olen parhaani mukaan, tällä hetkellä vielä ilman tarkkoja mittoja, pohdiskellut kuinka sitä järjestetään. Ehjiä seiniä ei montaa tule löytymään, joten perinteiset vaatekaapit eivät tällä kertaa tule kysymykseen. En kuitenkaan haluaisi ripotella pieniä säilytyskalusteita sinne tänne, vaan keskittää mm. omien vaatteiden ja asusteiden säilytyksen yhteen paikkaan kuten nytkin.

Aloin hahmotella meidän aikuisten tilavaan makuuhuoneeseen huvikseni osittain avointa vaatehuonetta. Pinterestistä löysinkin kuvasarjan, joka vahvisti, että tämäpä voisi olla hyvä ajatus. Kuvien nätti vaatehuone on tanskalaisen  Passion for Fashion -bloggaajan uudesta kodista, jonka makuuhuoneen pohjaratkaisu on samanlainen kuin meillä, vähän pienempi vain.

Näyttää siis tosiaan siltä, että päästään taas Ikean Pax-hack-hommiin. Kuulen jo miehen tuskaisen voihkaisun... Ei vaan, juksasin, hän on tosi innoissaan tulevasta rempparupeamasta, vaikka toisin voisi kuvitella!

 

PS. Meillä on tulossa asuntoon todennäköisesti toisaallekin tuollainen sisäikkuna, hauska sattuma.

Kommentit

a.
Lusikoita kiitos.

Oi että kuinka hieno! 

kun etsin uutta asuntoa, mietin ensi alkuun että ehdottomasti vaatehuone. Ehkäpä ihan hyvä, että vaatehuoneellista asuntoa ei löytynyt sillä nytkin ainakin kolme kaappia ovat täysin tyhjiä. 

Mutta yksi nerokkaimmista asioista uudessa asunnossa on se, että talon suunnitellut laittoi asuntokohtaiset varastotilat aina samaan kerrokseen kuin missä asukkaan asunto on! Nyt kun vielä saisi taas aikaiseksi tehdä limujen ostosreissun Verkkokauppa.comiin, niin voisi varastoon roudata limulavoja :D

Hertta
Lilou's Crush

Tuo on kyllä paras kaikista sopivista löytämistäni ratkaisuista! En yleensä oikein syty ovettomista kokonaisuuksista, mutta eiköhän tämän kanssa osaisi elää ;) Ja tuo on kyllä loistava ratkaisu tuo varasto asunnon kerroksessa: meillä oli Krunikassa yhdessä asunnossa supernäppärä pikkuvarasto asunnon yhteydessä ja varsinainen varastokin samassa kerroksessa, helpotti elämää julmetusti. Nyt sitten on toki vintille lyhyt matka, mutta aika monen megalukon takana on oma vinttiloossi, että sinne ei turhan usein kyllä taida tulla kavuttua...

Piipo79

Näissä vanhoissa taloissa on just tuo säilytystilahomma. Jos haluaa lisää säilytystilaa niin pitää luopua avaruudesta. Mullakin on mielessä muhinut walk-in closet mutten ole vielä toteuttanut vaikka ollaan tässä talossa asuttu jo kohta 5 vuotta! Mun strategia on tehokas kierrätys...mutta kun noita lasten vaatteita alkaa olla jo aika messevä määrä niin se vaatehuoneprojekti toden teolla houkuttelee..

Hertta
Lilou's Crush

Vitsi että olen useaan otteeseen kaivannut sitä aikaa, kun Ikeasta sai Paxia eri korkuisina runkoina! Meillä on ollut parissa asunnossa kattoon saakka kootut kaapit, ensin 236 ja sen päälle muistaakseni 90cm tai 100cm kaappi. Kun runkosyvyys oli 35cm, vetivät sisäänsä ihan mielettömästi tavaraa, mutta eivät vieneet kuitenkaan juurikaan tilaa. Saisihan tuollaisia, kun teettäisi, mutta siihen ei finanssipuoli taivu. Hö! Nyt sitten tosiaan pitää miettiä jotakin ihan toisenlaista, kuten vaikka tällaisia vaatehuonejututtuja, vaikka fani en aiemmin oikein ole ollut!

Piipo79

Musta tuo näyttää kivalle ratkaisulle!

Hertta
Lilou's Crush

Minustakin! Saapa nähdä, miten käy, kun reilun viikon päästä mennään mittanauhan kanssa paikalle :) Jännittävää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.