Kaviaaria tukalle -blondaajan pelastus

Lilou's Crush

Kuten tiedätte, viime kerralla kampaajalla otin askeleen kohti blondimpaa minää pitkän omavärikauden jälkeen. Ja arvaahan sen, mitä se tekee hentoiselle kiharalle hiukselle, eipä mittään hyvvää ainakaan. Sen päälle vielä kattaus stressiä ja jatkuva kortisonilääkitys, niin avot, kyllä on kutrit korppua ja katkeavaa.

Siitäkin huolimatta, mieli tekisi vielä astetta vaaleampaa tukkaa... kampaajani tähän leikkiin ei todennäköisesti lähde, mutta aion kyllä tiedustella. Onneksi sentään olen törmännyt hyviin tukkatuotteisiin, jotka taikovat tästä heinäkasasta ihanan pehmoisen ja hyväntuoksuisen! Alternan Caviar-sarja ei ole uusi, mutta itse olen tutustunut siihen vasta nyt -osittain siksi, että se on rehellisesti sanottuna helevetin kallis. 

(Lähes) päivittäisessä käytössäni on tehokaksikko Alterna Caviar Instant Recovery Shampoo sekä Instant Recovery Conditioner. Aivan perinteiseen tapaan toimivat, joskin shampoo vaahtoaa kuin mikäkin. Näissä tuotteissa kerrotaan olevan hiuksen proteiiniä jäljitteleviä aineita, jotka auttavat korjaamaan kärsinyttä kuontaloa. Ja siltä se tuntuu -vaikka tuskin mikään kerran hapsuuntunutta hiusta kuntoon saa, näillä niistä tulee helpot käsitellä ja terveen tuntuiset. Lämmin suositus, jos samantyyppistä tukkavaivaa. Ainoa miinus kamalista pulloista: shampoo vielä jotenkinkutenkin tulee ulos, mutta hoitoaine on heti aineen kuluttua puoleen väliin yksinkertaisesti mahdoton rutistella ulos ilman ärräpäitä sen ollessa hyvin paksua, ja pullo kovahkoa muovia.

Sen lisäksi noin kerran kahdessa viikossa, tai miten muistankin, laitan hiuksiin (usein saunaan, saunahatun alle) tehohoidon, Replenishing Moisture Masquen. Se on jokseenkin tuplasti tavallista hoitoainetta tehokkaampaa, ja mielestäni yksi parhaimmista tehohoidoista (usein en hokaa eroa tehohoidon ja tavallisen hoitsikan välillä, paitsi että tehohoidot latistavat tukkaa enemmän!). Lopputulos pehmeä, kiiltävä ja terhakka. 

Nyt tilasin myös kaksi ennen kokeilematonta tuotetta: Multi Vitamin Heat Protection Sprayn, koska viimeaikoina olen joutunut näyttämään tukalle fööniä ja rautaa kovasti, ja siitä ei käkkärät tykkää ollenkaan, sekä hiuksiin jätettävän tehohoidon Re-Texturixing Protein Cremen.

Nyt ovat käytössä olleet ensimmäistä kertaa, ja täytyypä sanoa, että föönillä+kiharruspuikolla en muista usein saaneeni näin silkoista ja pehmoista lopputulosta. En kuitenkaan osaa vielä syvällisempää arvostelua näistä antaa, mutta vaikuttavat oikein hyviltä.

Jos siellä jollakin on jokin blondin tukan hoidon aarre, niin kerro se minulle! Kiinnostaa, koska haluaisin pitää (katkeilevan) tukan terveen näköisenä päässä. Saksia sille näytetään ensi kampaamoreissulla, joten hyvä aika ottaa uusi startti ja tukkarutiinit.

 

 

 

Kommentit

Ai että munsta on kiva lukea joskus tällaisia vilpittömiä suosituksia, jotka ei (ainakaan kuulosta) ole sponsored by mikään! Itse ainakin luotan näihin viis kertaa enemmän kuin niihin blogiyhteistyö- juttuihin (joita osalla bloggaajista on niin paljon, että mulla mennyt maku koko blogiin)! En osaa sanoa hiustuotteista (vaikka kuulun samaan blondaaja-joukkoon), mutta itse olen nyt syönyt vajaan puoli vuotta Priorionia, ja munsta oikeesti tuntuu, että mun tukka voi paremmin. Ja nyt olen koukussa; en uskalla lopettaa sitä!

Hertta
Lilou's Crush

Tässä tosiaan vilpitön omasta pussista pulitettu suositus, kalliiksi kävi, mutta kannatti -tosin vilpittömiä ovat olleet sponssitkin täällä, jos niitä on esiin nostettu :) Priorion ja Biorin, molemmat tuntuivat musta tosi toimivilta! Olen käyttänyt kuuriluontoisesti, voisipa taas aloittaa, kiitos muistutuksesta! Ja elä huoli, ei käy katastrofi vaikka lopetatkin, ei ne ainakaan minulla enempää tippuneet päästä!

Dkfk (Ei varmistettu)

Uuh, mitä kemikaalikuormaa.. ahdistaa, vaikkei kosketakaan itseä.
Olen vähän samaa mieltä kuin ed kirjoittaja: hiusten (ja ihon) hyvinvointi lähtee sisäisesti.

Hertta
Lilou's Crush

I know... ei ollenkaan paras mahdollinen homma tämä, jos kokonaisuutta ajattelee. Jos tästä kutrit kuntoon saa, voi keventää meininkejä, ja aiemminkin, jos vain löytyisi juuri tähän tarpeeseen sopivat tökötit. Minulla on terveellisen ruokavalion lisäksi kaikenmaailman vitskut käytössä, mutta nuon edellämainitut kortisoni ja stressi kylvää kyllä tukkaan tuhoaan niistä huolimatta.

Djffj (Ei varmistettu)

Jokainen elää omaa elämäänsä ja tekee omat päätökset kemikaaleista jne.
Kiva on kuulla, että olet löytänyt hyvät hiustenhoitotuotteet (ilman sponssausta!) ja olet niihin tyytyväinen.
Me kaikki elämme kauheassa kemikaalikuormituksessa, minua ahdistaa tämä mikromuovi jne.
Kukaan ei vielä tiedä mikä vaikutus vähemmällä tai enemmällä kemikaalikuormalla on pitkällä aikajänteellä.

Hertta
Lilou's Crush

Mikromuovista pitäisi kyllä puhua enemmän! Sen verran olen jo valistunut, että kuorinta-aineista en muovirakeilla osta, enkä uusia fleecejä. Mutta pitää opiskella lisää. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.