Kaviaarikynnet

Lilou's Crush

Nyt on kyllä jännä struktuuri kynsilakassa!

Sain testiin Essien Encrusted collectionin, ja heti ensimmäisenä tartuin jännimmän oloiseen Belugaria-lakkaan. Ensimmäinen kevyt pyyhkäisy aiheutti "mitä-häh-ei voi olla totta" efektin, sillä pikkurillin kynsi näytti rupikonnan selkänahalta. Mutta seuraavalle kynnelle hiffasin jo kupletin juonen: lakkaa oli ensisutaisulla liian vähän, ja loppujen lopuksi muutama vetely kynnen pintaan sai jo aikaan tuon kaviaariefektin. Yksi kerros pääsääntöisesti oli vallan riittävästi, ensimmäisiin kynsiin tein hiukan paikkailuita toisella kerroksella.

Siinäpä se on (vielä siistimättömissä kynsissä, excuse my innokkuuteni!) peittävä, musta kaviaarimainen pinta silattuna pienillä paljeteilla, voisinpa sanoa, että musta hiekkalakka, mutta potenssiin kaksi. Jos tämä ei ole erikoislakka ultimatum, ei sitten mikään!

Vielä jää nähtäväksi, kuinka kovasti tarraa musta mysteerilakka kynsiin kiinni.

Kommentit

miakuusisto (Ei varmistettu) http://miakuusisto.nettisivu.org

Oho! todella jännän näköistä :) vau.

Hertta
Lilou's Crush

Se tuntui sormenpäissäkin todella jännältä -meni onneton lohkeamaan (oli sitten vissiin kuitenkin liian paksut laittamani kerrokset) joten nypin sitä pitkin päivää töissä pois. Nyt ei ole sitten enää mittään :D

Hanna K
Sunday Blondie

Täydellinen sävy! Yleensä metsänvihreä tuo mieleeni joulukuuset ja talven. Innostuin väristä aivan uudella tavalla kynsilakan nähtyäni! Tämä voisi toimia pastellivärien kanssa... 

Hertta
Lilou's Crush

Voi iiks ja kääks, nyt tajusin, että kuvassahan tuo todella näyttää metsänvihreltä, vaikka kyseessä on siis ihan musta lakka! Pahoittelen vääristynyttä värisävyä! Mutta tummanvihreääkin olen kokeillut, ja se oli kyllä kiva poikkeus -ja vitsi, voispas muuten tosiaan toimia pastellien kanssa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.