Keittiön pikkuapuri

straight.jpg

Minulla on tiskirättikammo, on aina ollut. Siis märkien käytettyjen tiskirättien kammo.

Ja nykyään myös tasoon upotettu tiskiallas. Enää ei viitsi ihan niin huolettomasti tiskirättiä lojutella, kuin edellisten kotien teräksisten tiskipöytien päällä, ja hanan päällä riiputtaminen on ehdoton no-no, etenkin kun olen vähän pihkassa tuohon meidän Grohen Minta-hanaan. Vaalin sitä hellyydellä.

Vähän googlailin ja tutkiskelin asiaa, ja löysin Magisson keittiörättitelineen, kun joskus olin tällaiseen törmännyt, mutta en muistanut yhtään missä. Suomalaista käyttödesignia parhaimmillaan. Systeemi kiinnitetään magneettivastakappaleella kiinni ja pysyy järin hyvin paikoillaan, taittuu vasemmalle ja oikealle, ja ripustuskorkeus on luonnollisesti valittavissa altaan mukaan mihin kohtaan vain. Näitä saa myös pyöreille altaille.

Kävin heti Stokkalla siivousälinevälikössä, ja sieltähän se löytyi. Hintaa oli 39€, ei siis mikään ilmainen vekotin, mutta olen sitä mieltä, että kaikki, mikä helpottaa siivousta ja kotitöitä, on yleensä hyvin tuhlattua rahaa -ellei nyt ihan överihinnoille mennä.

Tästä tuotteesta voin tuumata, että käytössä kaksi päivää, ja jo nyt hintansa väärti!

Kommentit (13)
  1. Käsittääkseni telineen materiaali on muuttunut, tai niin ainakin minulle Kuopion asuntomessujen aikaan kerrottiin. Ollessani töissä liikkeessä, joka näitä myi 2008, niin silloin reklamaatioita tuli juuri tuosta pinnan hilseilystä. Käsitin, että silloin oli pinnoitettua, nyt läpi terästä…

  2. Mullakin tuo meni roskiin muutaman kuukauden jälkeen kun hilseili käyttökelvottomaksi. Tästä tosin jo muutama vuosi aikaa, toivottavaasti on laatu parantunut siitä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *