Kerastase Cristalliste?

Lilou's Crush

Silmiini sattui Kerastasen uutuus, pitkille hiuksille tarkoitetusta Cristalliste-sarja. Tuotesarja lupaa pitää tyven keveänä ja vähentää rasvoittumista ja latvat kosteutettuina. Jos lupaus pitää, tuote olisi aivan täydellinen itselleni.

Olen kuitenkin lukenut täysin ristiriitaisia arvosteluja tuotteesta mm. täältä,  joten en uskalla sijoittaa pariakymppiä per puteli, jos tuote on niin huono kuin pahimmillaan on tuumattu. Olisiko teistä jollakulla jo kokemusta tästä uutuudesta?

 

PS. Laitan myöhemmin juttua siitä, millä keinoin sain taannoisella Dubain matkalla kovia kokeneen tukkapehkoni edes jonkinmoiseen kuosiin. Olkikasasta taas kammattavaksi oli meinaas aika pitkä matka :)

 

Kommentit

KV (Ei varmistettu)

Kokeilin tuosta sarjasta sitä pitkille ja paksuille hiuksille tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta. Tuosta shampoosta on siis kaksi versiota; toinen paksuille ja toinen ohuille hiuksille. Hoitoainetta on vain yksi versio. Mun kokemukselle ko. sarjasta ei kannata antaa liikaa painoarvoa, koska olen käyttänyt ko. tuotteita vain kerran ja lisäksi mulla on erilainen hiuslaatu kuin sinulla.

Eli, tuolla linkkaamassasi arvostelussa oli mainittu, että shampoo olisi aiheuttanut hiusten kuivuutta, niin sitä en kyllä huomannut(en tosin tiedä, mitä olisi ilmennyt pidemmässä käytössä). Mulla on suunnilleen saman pituiset hiukset kuin sulla, paksuhkot, mutta ei lainkaan luonnonkiharaa eikä värjäystä, joten hiukset on aika hyväkuntoiset. Mulla tuo shampoo+hoitoaineyhdistelmä oli ihan ok, jätti hiukset kiiltäviksi, mutta ei se mitenkään mullistava ollut. Omaan makuuni tuotteet oli ehkä liian hoitavia, mitään tyven keveyttä tai rasvoittumisen vähentymistä en huomannut.(Tosin näiden ilmenemiseen olisi varmaan tarvinnut pidempää käyttöä)

Mietin, että jos olisisn ottanut shampoosta sen ohuille hiuksille tarkoitetun version, niin ehkä se olis voinut sopia paremmin, kun ei olis ollut liian hoitava, ehkä, tämä oli taas omaa pohdintaani...

Oon ymmärtänyt, että sulla on karheat luonnonkiharat, joten silloin tuo voisi olla toimiva. Itselleni oon kokenut toimivammaksi Wella Professional Caren Enrich- tuotteet ohuille/normaaleille hiuksille(näistäkin ajattelin, että paksujen hiusten tuotteet voi latistaa hiusta liikaa, jos on liian hoitavia.) Tuo on tuuheuttava sarja.

Olisi kyllä kätevää, jos kampaamoista voisi saada testereitä shampoosta ja hoitoainessta, koska tämäkin sarja on niin tyyris ja useimmin nuo epäsopivat tuotteet jää lojumaan käyttämättöminä.

Tuoksusta oli mainittu linkissä jotain, että olisi epämiellyttävä, mutta itse en näin kokenut, itse asiassa jos vertaa Tigin tuotteisiin, niin mielestäni tuoksu oli jopa miedohko, mutta ei se ainakaan jäänyt pesun jälkeen hiuksiin. Tosin tuo tuoksun sietäminenkin on yksilöllistä, mutta missään nimessä ei ollut mitenkään pistävä tai häiritsevä. Kannattaa tuoksaista hoitoainepurkista, jos mietityttää, shampoopurkissa on sellanen tarra(jos siis päädyt kampaamoon tms. ostamaan).

Huomaan, että kommentista tuli ylipitkä, mutta en enää tähän aikaan jaksanut keskittyä tiivistämiseen. Lyhyesti sanottuna: mulle oli makuuni liian hoitavat tuotteet, mutta mulla on erilainen hiuslaatu. Ehkä pienoinen pettymys oli, tosin olin mainoksen uhri ja odotin liikaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin ja vielä se, että shampoo vaahtosi ihan ok(tällähän ei ole mitään tekemistä puhdistustuloksen kanssa, mutta tykkään enemmän kunnolla vaahtoavista shampoista. Shampoo oli kyllä tosi juoksevaa rakenteeltaan, mutta sitäkään en kokenut ongelmaksi.

Hertta
Lilou's Crush

KV, aaaa, TÄYDELLINEN vastaus tiedusteluuni! Sun täytyy ehdottomasti avata kosmetiikkablogi (ellei ole jo), niin hyvän kuvauksen annoit tuotteesta. Mulla on tosiaan luonnonkihara eli karkea ja kuiva karva, yksittäinen hius on ohut, mutta niitä on paljon. Käytän noista ensiksi mainituista syistä aina tuuhean tukan tuotteita, kun ohuille hiuksille tarkoitetut (joilla on tuuheuttava vaikutus siis) vain kuivattaa lisää.  Olen käyttänyt noita Wellan tuotteita, ja edelleen itseasiassa käytän satunnaisesti (ovat anoppilassa) ja tykkään niistä  kovasti,vaikka tuoksu ei olekaan omaan makuun, mutta ei se haittaa. Eli koska tuotteet olisi paksulle terveelle hiukselle liian hoitavat, ne voisi olla mulle aika hyvät. Paitsi että jos ei mahtiloistot, niin käytössä on jo ihan ookoo tuotteet, eli odotanpa ehkä kotvan, että nettikaupasta löytyy edukkaasti, ja ostan sitten testiin :)

 

Kiitos tuhannesti aivan mahtavasta kommentista. Siitä on varmasti iloa kaikille jotka lukevat!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä olen harkinnut tuon Kerastasen hankkimista myös, mutta ehkä pitäydyn edelleen Alternan Bamboo Smooth Anti Frizz shampoossa ja hoitoaineessa. Mulla on myös paksu ja pitkä vaalea tukka joka on karhea luonnostaan, mutta tuo Bamboo -sarja on toiminut minulla. Hoitoainetta ei tosin kannata lotrata koko tukkaan koska silloin tällainenkin leijonanharja kyllä lässähtää koska pehmentävä vaikutus tulee öljyistä. Hankin sitä beautybay.com:sta ja on se tietty 17 euroa puteli, mutta hieman edullisempi käsittääkseni kuin Suomesta ostettaessa.

-Lilli

Hertta
Lilou's Crush

Lilli, tuopas kuulostaa mielenkiintoiselta (hih, itselläni on ehkä hiirenharja, mutta karhean hiiren ;) ja testin arvoiselta -eipä nuo shampoot niin nopsaan kulu, ettei hyvään tuotteeseen voisi sijoittaa. Nätti ja helppo tukka on niin iso ilo! Kiitos siis tästä vinkistä!

Mariia_ (Ei varmistettu)

Täältä löytyy todella paksut, karheat, kiharaan taipuvat, puoleen selkään saakka olevat värjätyt hiukset (= muiden mielestä ihanat, omasta mielestä rasittavat ja etenkin kesällä kuumat!). Lähes mikään hiustenhoitotuote ei ole tälle karvalakille osoittautunut liian hoitavaksi.

Parhaaksi käytössä todetut on Sassoon ja Kerastase - Sassoonista Luxuriant Clean + Adcanced Condition ja Kerastasesta juurikin Cristalliste shampoo paksuille hiuksille + hoitoaine. Kesäisin pidän hiuksia usein auki jolloin vaihdan Kerastasen Oleo Curliin joka auttaa siihen "huolettomaan surffitukkaan". Pesun jälkeen laitan hiuksiin joko Kerastase Elixir Ultimea (joka sopii tälle hiuslaadulle kuin nokka päähän) tai Kristallisten Lumierea.

Cristalliste on siitä armollinen että hiuspohja ja hiukset pysyy hyväkuntoisen näköisinä vaikka joudun niitä päivittäin pesemään. Ehottomasti ainoa shampoo+hoitoaine yhdistelmä joka selvästi kirkastaa hiusta ja uskot varmaan että karheassa kihartuvassa hiuksessa se ero on todella nähtävissä. Kuten jo aiemmin totesin, liian hoitavaa sarja ei tälle hiustyypille ole vielä löytynyt. Kaupan päälle tietysti tuotteet tuoksuu ihanalle!

Cristallistesta on myynnissä ilmeisesti myös ne matkakoot, eli jos haluat kokeilla niin kannattaa ensin niillä kokeilla. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Cristalliste-sarja on tarkoitettu alle 25-vuotiaille nuorille,joilla hius rasvoittuu nopeasti eikä ole voimakkaita värikäsittelyjä..mikään shampoo ei ihmeitä tee ensimmäisen käyttökerran jälkeen vaan tuotetta on käytettävä viikkoja kuten mitä tahansa muutakin tuotetta jotta voi todeta sen toimivuuden.Lisäksi kaikissa Kerastasen tuotteissa shampoopesu tehdään kaksi kertaa peräkkäin,ensin nopea vaahdotus ja sen jälkeen perusteellisempi pesu..hoitoaine pyyhekuivaan tukkaan,muuten valuu veden mukana pois eikä auta juuri ollenkaan..tärkeetä käyttää tuotetta oikein ja pidempään ennekuin voi todeta sopiiko se..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.