Kertakaikkisen täydellinen valaisin

Lilou's Crush

Lisää sisustusaiheisia postauksia nyt, ja luvassa jatkossakin, sillä saimme viikonloppuna sirkkelöinnin, purkamisen, nakuttelun, raahaamisen ja roudaamisen ja taiteilun jälkeen työhuoneen lähes valmiiksi! Kaapinovet vielä paikalleen, verhot ikkunaan ja joku kiva hylly seinään, niin jippii, ja laitan vähän todistusaineistoakin uurastuksesta (tai itseasiassa ennen-jälkeen, koska en matkan varrella mitään kuvia hiffannut ottaa).

Mutta nyt ihan toiseen juttuun sillä olen tähyillyt kattoja sillä silmällä, että paraatipaikalle, keittiön valtavan pöydän ylle, löytyisi kunnon valaisin, mutta  mitään mieleistä ei ole löytynyt.

Ennenkuin nyt.

Artek White 3 kattovalaisin. Juuri sellainen, mitä kaivattaisiin. Parhaiten ajatuksen on kiteyttänyt valaisinsarjan suunnitellut Ville Kokkonen: Suurin kunnianosoitus White-valaisimille olisi, jos ihminen muistaisi sen pinnassa paistavan valon, muttei itse valaisinta.

Juuri näin.

Vain hinta on este. Seitsemisen sataa euroa tuosta saisi pulittaa.

 

Kommentit

decorator (Ei varmistettu)

MILLOIN tulee paljon lisää sisustus- ja remonttikuvia teiltä kotoota?? Se kylppärijuttu ei riittänyt alkuunkaan tyydyttämään uteliaisuutta tai vihjepuutetta remppaamme! ;)

Hertta
Lilou's Crush

Hihii, heti kun kaaos helepottaa :D

annage (Ei varmistettu)

Joo, jaan tämän mielihalun. Tosin itse kuolaan ennen kaikkea tuon seinävalaisimen perään. Mutta niin, vain hinta on este...

Venny (Ei varmistettu)

Ihana ja ihanasti varmasti kerää myös pölyt pintaansa.

AnnukkaT (Ei varmistettu)

Auts, aikas suolainen hinta. Artekilla on melko varmasti taas jouluale tulossa, tosin mitä lie pitää sisällään...

Ps. kiva pöytä kuvassa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.