Kesähäimään

Lilou's Crush

Ensi kesä on varsinainen rakkauden kesä! Tanssitaan nimittäin peräti kaksia häitä, kun edelliskesän hääjuhlamäärä oli pyöreä nolla. -Sinänsä hyvä, että näin päin, koska viime kesähän meni varsin matalalla profiililla ennen Neiti Monnisen syntymää. Kuten tiedätte, juhlavaateshoppailu on hyvin kaukana lempitouhustani, mutta whatsappaillessani hääjuttuja toisen morsion, yhden rakkaimman ystäväni kanssa, jopa vähän hiipi innostus aiheeseen! Mielessä minulla on aika hyvin se tyyli, mitä toivoisin, mutta se itse shoppailuosio, brrrrrrr... 

Asoksen mekkovalikoima on hulvattoman suuri, ja sieltä olisin löytänyt aivan täydellisen mekkosen, tuo ensimmäinen kuva. Toki "shoppailuhaaste2015"-kuvioon kuuluu, että se on loppuunmyyty. 

Oli siellä muitakin ihan kivoja, mutta eiköhän nekin kohta ole loppu. Kuten huomaatte, hakusalla on jotain pitsihköä ja vaaleanpunertavaa. Ja mieluiten vähän tuota pidemmällä helmalla.

Ja jos ei pitsiä, niin jotain hempeää kuitenkin. Cosin epäsymmetrinen mekko voisi olla helppo ratkaisu. 

Tämä vihrulainen jostain syystä myös miellytti, mutta mikäli maito vielä virtaa kesällä, voi noin tiukka yläosa käydä tukalaksi. Että jos mieleen tulee jotakin samanhenkistä kuin tuo ensimmäinen mekko, edulliseen hoitovapaallaolijan kukkarolle sopivaan hintaan, saa mieluusti vinkata!

Äksessöripuolelta uutta en hanki, omien häiden kultalaukku tahi vanha kunnon kaneli pääsee kainaloon, ja vanhat nudet korkkarit, jotka on tanssivarmiksi jo sisäänajettu suhahtaa jalkaan. 

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Ah tuo vihreä :)))!

 

Kao Kao

Eka on ihana, samoin kolmas alhaalta.. oi mulla ei ole yhtiäkään häitä tänä kesänä.. miehet kosikaa!

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Vihreälle mekkokaunottarelle peukku ja siihen se kultalaukku niin ai ku o nätti :)

Emmi Elise (Ei varmistettu)

Mistä tuo vihreä on? :)

Sanni J (Ei varmistettu)

Ihania, hyvällä maulla taas olet bongaillut kolttuja! Hempeät sopii sun tyyliin just kivasti.

Kyllä on kauniita mekkosia. Tuo ykkönen kyllä näyttää ihan sinulta. :)

I May Say (Ei varmistettu)

Asos, olen ihan unohtanut Asoksen! Mä nykyään ostan niin vähän ja jos ostan, yritän käyttää Helsingin palveluita.
Mutta juhlavaaterintamalla Helsingillä ei oikein ole tarjota mulle mitään. Pitääkin vähän surffailla Asoksen sivuilla; mä olen kokoa norsu, joten veikkaan et valikoimaa vielä löytyy mulle :-)

Anna______ (Ei varmistettu)
Hanna R.

Olen kade! Meille ei ole tullut tälle kesälle yhtään hääkutsua. Täytyy siis ehkä vain mennä fiilistelemään vaikka Vanhankirkon puistoon joku kesälauantai ;)

Ihania juhlia (ja mekkoja) teille!

Miira (Ei varmistettu)

Kolmas alhaalta - ai että sopisi sulle. Ja varmaan mullekin. :) Mistä tuo on? Ihana!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.