Kettuselkään

Lilou's Crush

 

Laukkuvalikoimani on tosi pieni, ihan tarkoituksella. Viimeaikoina olen toisinaan kaivannut sen jatkeeksi reppua vauvan kanssa liikkuessani, ja laiskasti katsellut valikoimaa. Tuntuu, että kaikki päällä mukavat ovat ulkonäöltään aika kamalia. Kaipaisin jotain simppeliä, ei koristevetoketjuja, solkia, remmeja, pullottavia taskuja tai mitään sen sellaista. Vain selkeitä linjoja ja seesteistyyttä, kiitos.  Kånken, Kånken, K-å-n-k-e-n kuiskuttelee mieleni.

Mutku ja mutku. 

Minulla katsokaas oli viininpunainen klassikko-Kånken joskus lähemmäs parikymmentä vuotta sitten. Meistä ei koskaan tullut hyviä kavereita. Reppuni oli usein täpötäynnä kirjoja, ja sellaiseen urakkaan pehmustamattomat, kapeat kanvashihnat olivat vihoviimeinen valinta, pureutuivat inhottavasti ihon sisään, laiheliinilla ihan luihin saakka.  Annoinkin reppuseni eteenpäin erään tuskallisen pyöräreissun päätteeksi, ei-niin-kauniiden saatesanojen säestyksellä. Tätänykyä tosin kuulemma hihnoihin saa irtsaripehmusteitakin, että moisia tuskia kenenkään ei tarvitse kettu selässä kokea.

Peruskoon sijaan mietin tällä kertaa miniä.  Katsokaas vaikka tuota babyli.st -blogin esimerkkiä. Paljoa ei mukanamme kanneta, joten mahtuisi kaikki olennainen tuohon miniin, kuten Babylin neidoillakin. 

Siinä, missä koko oli helppo nakki, värin valinta tuleekin olemaan haastava homma. Tällä hetkellä suosikin paikasta kisaa utuinen vihreä, suloinen pinkki, haalea roosa ja hempeä taivaansininen. Tuommoisia sieviä värejä siksi, että repun käyttö ei suinkaan jäisi vauva-aikaan, vaan sen olisi tarkoitus palvella myös Neiti Monnista päiväkotireppuna, sitten joskus piiiiiiiiitkän ajan päästä. Mutta niitä aikoja ei totta vie vielä ajatella sen enempää.

Kommentit

LTL-Anna
Loving These Looks

Meillä on hoitolaukkuna musta mini Kånken ja se vetää yllättävän paljon, jopa 8h junamatkan tarpeet mahtu- vaipat, ruuat, lelut, swipes etc Ja on mielestäni myös aika tyylikäs ja saa myös meillä sitten kun on ajankohtaista toimia tytön päiväkoti-reppuna :)

Hertta
Lilou's Crush

No mä jo ennätinkin ostaa myös :) Vitsi, se on tosiaan tilavampi kuin kuvittelinkaan! Erihyvä valinta oli, olen tyytyväinen.

mungoliini (Ei varmistettu)

vaalea roosa! tai se vaaleansininen, kumpivaan, kunhan tiedetään mitä mahasta paljastuu. hoitolaukkua en ajatellut edes hankkia.. enkä sittenkään edes uusia rattaita, 4v ja 15kg+ kulki cameissa super hyvin tänään ja loskassa välillä isot renkaat edessäpäin. ostan vain seisomalaudan ja vaihdan kesän tullen vauvakopan =) vaikka mielessä siinti jo paritkin uudet rattaat, mutta koetan hillitä itseni.

Hertta
Lilou's Crush

Noi on kyllä niiiin herkullisia värejä :) Ajattelinkin ottaa kuvan tuosta meidän reppusesta kunhan ennätän, se näyttää jotenkin siltä, kuin olisi kasvanut rattaisiin kiinni jo valmiiksi :)

Minä olisin kanssa mennyt esikoisen cameilla, ellei oltaisi muutettu tänne vähän raffimpia menopelejä vaativaan ympäristöön, olivat säilyneet ihan priimana nimittäin!

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

E:n hoitoreppu on keltainen mini-Kånken ja onhan se ihana :) ja tosiaan yllättävän tilava.

Hertta
Lilou's Crush

Oli todellakin! En olisi uskonut, miten paljon tavaraa sinne saa, ja on myös erihelppo pakata!

Vierailija (Ei varmistettu)

Meidän tokaluokkalaisella on koulureppuna Kånkenin "läppärimalli", jossa on valmiiksi leveät, pehmustetut hihnat, joten se ei siis paina hartioita. Repussa on pehmustettu tasku (läppärille), mutta se palvelee hyvin myös kännykän säilytyksessä (suojaa).

Hertta
Lilou's Crush

Justiinsa noita pehmustettuja hihnoja olisin itse aikanaan kaivannut, minulla, kirjastohiirellä, painoi nimittäin hihnat olkpäät vereslihalle. Huh.

meerihoo (Ei varmistettu)

Meidän 5kk sai myös Kånkenin hoitolaukukseen, kun äitiä ei oikein ne perinteiset hoitolaukut miellytä :)
Päädyin kids malliin ja väriin estate blue. Kids on muuten kuten mini, mutta siinä on rintahihna. Pysyypähän sitten tulevaisuudessa paremmin pienen päiväkotilaisen selässä :)

Hertta
Lilou's Crush

sama juttu, omaan silmään hoitolaukut vain näyttää aika kauheilta, vaikka ovat varmasti tosi käteviä, jos on tottunut sellaista käyttämään. Kidsiä koetin tuolle meidän esikoiselle aikanaan saada, mutta ei, kukkia piti kerhorepussa olla ;)

...mutta ei se kyllä kuvan mukaisesti pysy näppärästi Cameleonien kahvassa kiinni! Ainakaan, jos on vähänkään täynnä ja kävelee reippaasti. Reppu heiluu haitaten työntämistä, neppari aukeaa ja laukku retkahtaa maahan. Mutta ihmeen paljon siihen mahtuu!

Hertta
Lilou's Crush

Mulla on sellainen tarrasysteemi, jolla pysyy buffissa oivasti, ja noissa Bee-rattaissa ihan sillä omalla nepsullaankin, tosin mieluusti käytän vähän järeämpää systeemiä, kun painaa joinain päivinä sen verran, että retkahdus olisi taattu, jos kyyti olisi kova.

Jojo453 (Ei varmistettu)

Suosittelen tummaa väriä, vaalea menee likaiseksi todella helposti. Meillä keltainen ja se on jo ihan hirveän näköinen.

Merppa (Ei varmistettu)

Aivan sama! Mutta se keltainen on ihana, jos se olisi puhdas... :)

Meillä on käytössä juurikin samaisessa tarkoituksessa Mini ja olen todennut sen tosi kätsyksi. Voi heittää itselleen selkään, jos neitiä pitää kantaa vaikka autoon. Ja sisään mahtuu kivasti vaihtovaatetta, vaippaa, evästä jne. Varsinaista pinkkiä ei löytynyt joulun alla mistään. Ei ilmeisesti enää edes valmisteta. Saimme repun lahjaksi, joten sen deep red vähän yllätti. On aika hailakka punainen, mutta tykkään kyllä. 

Anse (Ei varmistettu)

Meillä tytön tarhareppuna perusmallinen Kånken tunmansinisenä.. Ajattelin että normaalikokoinen menee sitten käytössä tosi kauan, jos ei tytölle kelpaa kouluun, niin voin itse käyttää. :) Viritettiin vaunun työntöaisaan koukku, jossa reppu kulkee kätevästi mukana.

AnnukkaT (Ei varmistettu)

Esikoiselleni hommasin sellaisen poltetun oranssin minirepun viisi vuotta sitten.Kätevä,tilava ja suloinen.On melkoisen likainen,en ole tosin yrittänyt edes puhdistaa. Reppu on nyt pikkusiskon käytössä. Esikolla kun on nykyisin (ruma) prinsessa-reppu käytössä.Eskariin soisin isomman Kånkenin...Voi apua,tytön toive lienee prinsessa tai joku muu vastaava..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.