Kevään lempivaate?

Lilou's Crush

Taisin löytää kevään lempivaatteeni maanantaina. Se tapahtui punkteerauksen jälkeisessä lievässä sekavuustilassa, jonka runsas puudutusaineen käyttö ja kauhunpoikanen saivat ilmaantumaan.

Zaran neulejakku ihastutti heti henkarissa roikkuessaan. Lempivaatteeksi povaan jakkua siksi, että se ei ole saanut hetken siunaaman lepohetkeä hankinnan jälkeen, kuten kuvasta huomaakin...

Huonokin puoli takista löytyy: se ei ole vesipestävä. Harvoin sellaisiin sorrun, mutta tällä kertaa lankesin. Olisikohan mitään keinoa saada noita käyttöryppyjä siistittyä hihoista?

Sen lisäksi nappasin sovittamatta mukaan nuo resufarkut, jotka ovat aavistuksen suuret, mutta kenties juuri siitä syystä niin kovin kovin mukavat ja pehmoiset päällä.

PS: Olipas tänään ilon ja epäonnen päivä. Aloitin uudessa työssäni (jee!) ja eppuekalla työmatkalla sitten toheloin polvestani nivelsiteet tai jotakin muuta, se ei aivan tohtorissa tänään vielä selvinnyt. Ensi viikolla tähystellään, jos iltaa kohti kasvanut kipu ei laannu. Täällä sitä makoillaan soffalla koipi oikosena. Onneksi särky ei ole kova, ja pystyn liikkumaan koukkupolvisena. Kävelemiseksi en sitä parhaalla tahdollakaan voi kuvata, ennemminkin sanon, että "etenen".  Ei tälle voi enää kuin nauraa tälle tuurille. Onneksi on rutkasti kivojakin juttuja ilmassa, muuten kyllä menisi hermot!

Kommentit

Stockholm by me

Tosi kivan näköinen toi Zaran jakku, vuori näyttää myös kauniilta! Saako kysyä mitä matskua se on, ihan luonnonmateriaalia vai onko siinä jotain polyesterijutskaa mukana? Kaunis anyway ja sopii sulle varmaan tosi hyvin!

PS. Mä en muuten ikinä ole edes ajatellut että tollaisia neulejakkuja voisi laittaa pesukoneeseen joten toi kemialliseen pesuun kiikuttaminen on mun mielestä se normaalitila :) 

Hertta
Lilou's Crush

Veera, hih, oot niin oikeassa, tottakai pitäisi kiikuttaa pesulaan -tässä sen näkee, miten pösilö meikäläinen on, aina pitäisi kaikessa päästä helpommalla! Kurkkaan tuon matskun kun pääsen kömpimään alakertaan, nyt sijaitsen polveni kera ylhäällä.  Se on kyllä tosi kiva, laitan todistusaineistoa päällä ihan kohta, vallan unohdin, että semmoistakin on!

Hertta
Lilou's Crush

Nonnis, eli takista löytyy puuvillaa (67%), pellavaa n. 20%, pikku ripsaus polyesteriä ja elastaania. Vuori oli viskoosia ja toinen vuori asetaattia.

Stockholm by me

OK kiitos! Hmm sisäinen copycat:ini heräsi heti... onkohan Zaran liike tänään auki..? :) 

Toivon todella että sun jalka paranee pian! Terveisin proteesijalka, vielä 10 päivän ajan

Hertta
Lilou's Crush

Suosittelen tosi kovasti, hintava oli Zaralaiseksi (99€) mutta leikkaus on oikein hyvä, istuu hartioista mutta ei kiristä kainaloista. Ja ai hurja, mitä sun jalalle on käynyt?! Ja kymmenen päivää, auuu!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ryppyjen poistamiseksi silittäisin varovasti liinan läpi. Varo ettei tule kuitenkaan taitetta hihaan (hihalauta olisi oiva apu). Mä aina varovasti silitän lähes täydellä lämmöllä max höyryllä vauvan harsoliinan läpi :) mutta kannattaa aloittaa vähän varovaisemmin.

Mua alkoi myös himottaa toi jakku. Tosi kivan!

Hertta
Lilou's Crush

Hyvä vinkki! Kiitos paljon! Kun tosiaan ei viitsisi muutoin käyttökelpoisessa kunnossa olevaa jakkua pesettää (ja olen kyllä sellainen tyyppi, että hulluuksissani tulen tuon tunkemaan hienopesuun kuitenkin...) On kyllä kiva malli, suosittelen! -Siis muuten, paitsi tuon pesuasian puolesta. Kulkee nimellä "cardigan" mutta jakku se minusta on.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.