Kevät ja keltainen mekko

Vaateostokset ovat olleet pitkään kiinnostuslistan häntäpäässä tässä tonttikauppojen ja muuton sekoittamassa maailmassa. Vaan nyt tuli inspis.

Haluaisin sitruunaperhosen värisen hameen! Mistä lie iski, mutta keltaisia hamosia olen nyt katsellut sillä silmällä. Vakiovaatteeni harmaa college yläosaksi, ja kohta vain farkkutakki niskaan, siinäpä olisikin kiva kevätasu.

Mieluiten yhdistäisin herkkuvärin tämänhetkiseen trendimatskuun satiiniin ja bias cut-malliin, mutta toistaiseksi olen löytänyt sellaisen vain viskoosisena -ja se on ehdoton ei, en kestä sen materiaalin kutistuvuutta -edes silittämällä pesussa kadonneita senttejä ei saa juuri koskaan takaisin!

Tarjontaa selvästi on, joten täytyypä pitää silmät avoinna.

 

Hame 1 ja 2. &Other Stories, 3. Samsoe&Samsoe, 4. Mango

 

muoti ostokset
Kommentit (2)
  1. No hei vaan, täällä toinen viskoosin vankka vihaaja!!
    :’D Että voi myös raivostuttaa myyjien lammasmaisella robottityylillä toistelemat ”ei sen pitäisi…venytät vain muotoon pesun jäljeen..silität..” No mut kun EI AUTA! J a kun joka milli on tarpeen vaatteen pidon koko kaaressa – kuka muka ostaa vaatteita liian pitkinä?!?
    Eli kauppaan jää joka ikinen viskoosiriepu. Mieluummin Polyinen Esterikin, pääasia että sen voi pestä olettaen koneesta tulevan ulos itselle yhä sopivan yksilön. 😛

    1. Amen.
      Juuri olen ollut yhteydessä Booztin asiakaspalveluun, että mitä tehdä, kun kalliihko mekko kutistui mitastaan käyttökelvottomaksi, vaikka pesu oli oikeaoppinen, ja sen jälkeen tarkasti kuosittelin ja silitin. Nyt pitäisi vielä saada aikaiseksi napata kuvat vesirajamekosta -tai tunika se nyt lienee, peittääköhän edes peffaa… tästä johtuen tosiaan olen kelpuuttanut muutaman polyesterimekonkin kaappiin, vaikka muuten on inhokkimateriaalini. Ei ole muovimekot mennees pesussa miksikään, vaan aina tietää, että samalla tapaa mahtuu ylle ilman jännitysmomenttia…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *