Kevät saapui olkkariin

Lilou's Crush

Kuka hullu vielä tammikuussa keväästä puhuu... Meidän olkkarissa nyt kuitenkin on heti keväisemmät fiilikset, kun näin jotenkin niin passelit tyynyt, etten pakkasista huolimatta voinut olla vastustamatta.

On se ero entiseen aika selvä...  puoli vuotta sitten meillä oli viisin vuosikausia mukana seurannutta sohvatyynyä. Kun kauhtuneet pääsivät viimein pois, jokin vinksahdus tapahtui, ja nyt niitä on niin monta, että hyvä kun sekaan mahtuu. Lapset eivät ainakaan valita, hyvä hyppiä sekaan ja uiskennella, ja sen harvan hetken, kun itse sohvalle heittäytyy, muokkaa niistä äkkiä hyvän pesäkolon.

Kommentit

mmaijj (Ei varmistettu)

kauniita! mistä olet näitä hankkinut? varsinkin sininen ja vaaleanpunainen houkuttelevat. :)

Hertta
Lilou's Crush

Melkein kaikki ovat H&M homesta, siellä on hurjan kauniita tyynyjä. Juuri nuo kaksi ovat sieltä myös :)

Tasaraita

Ihanan kutsuvalta ja keväiseltäkin näyttää. :) Pitäisipä itsekin päivittää sohvatyynyjen päällisiä sen verran, että hankkisi jokusen samettisen niiden pellavaisten tilalle. Sametti kiehtoo nyt jotenkin muutenkin tosi kovasti sisustuksessa.

Hertta
Lilou's Crush

Sama juttu! Harmi, kun juuri kun intoilin sohvan päällystämisestä uudelleen Bemztin sameteilla, hinnat olivat vuoden vaihteessa nousseet niin paljon, että ei ole oikein tolkkua siinä hommassa. Olin jo ihan fiiliksissä vihreästä samettisoffastani. 

Tasaraita

No onpas kurja juttu. Katselinkin niitä postauksen kangasvaihtoehtoja ja mietin, että ihana sohva kyllä tulee. Höh, harmittaa nyt ihan sun puolesta. :(

LauraTon (Ei varmistettu) https://asmalladventure.eu/

Aivan IHANAN keväistä!!! Itse muutin juuri viime viikolla, ja olen kyllä suoraan sisustanut kevättä kotiin..löysin halvalla vaaleanpunaista samettia, ja ompelin siitä harmaan sohvan kaveriksi tyynyjä. Mutta nyt tuo kuviollinen houkuttelee myös, jaiks!

Saana Väliheikki
LAVLI

Hei, kyllä sitä saa jo keväästä puhua! Ja juuri tähän aikaanhan, kun vielä on paljolti pimeää, väriä ja kuosia tarvitaan. Ihanan raikas sommitelma!

iidis
Varpain jaloin

Onpas ihanat tyynyt! Yht'äkkiä aloin kaivata pientä piristystä omaankin olohuoneeseen. Ehkä ensihätään auttaisi muutaman tyynyn paikan vaihtaminen makkarista sohvalle ja päinvastoin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.