Kevät on täällä, kävelyllä järven jäällä

Lilou's Crush

Kahdenkeskistä parisuhdeaikaa parhaimmillaan. Keskustelu kulki jotakuinkin näin: "Ai vitsi on ihana ilma!" "Tää ilma on ihan uskomattoman hieno!" "Oho, koitappa kattoa eteenpäin ilman aurinkolaseja!" "Huikamala miten häikäsee." Mutta laatukeskusteluista viis, ihan kertakaikkisen mahtava kävelyreissu tehtiin extempore, käveltiin tunti vastarannan kaffilaan, haettiin limut ja pullat evääksi, ja talsittiin toinen tunti takaisin, suoraan valmiiseen pöytään.

Nyt nassussa tuntuu saatu aurinko, jaloissa painaa flunssan aiheuttaman velttoilun jälkeinen tarpominen.  Ja kohta saunaan -tänäänhän on vielä vähän niinkuin lauantai.

Pääsiäisloma, paras loma, nautitaas!

Kommentit

annemi

LePom! se on herkkua :) Me ollaan myös heiluttu viime viikkoina jäillä kävelypuuhissa ja jutut on olleet aivan samaa tasoa, mutta siis onhan se nyt huikeaa että on näin upeat säät täällä Pohjolassa :)

Hanna G (Ei varmistettu) http://chicling.blogspot.fi/

Tutun kuuloinen keskustelu, kävimme eilen liki samanlaisen. ;) Ihania kuvia, niin hyvä fiilis!

Minttu________ (Ei varmistettu)

Hei, missä kahvilassa kävitte?

Vierailija (Ei varmistettu)

Vesijärvi, eikö vaan. Vanhan aseman kahvila on ihan parasta Lahdessa. Mahtavat korvapuustit ja Laitilan limua.
Itse olen hiihtänyt tuolla samaisella jäällä koko pääsiäisen, ja ihmisiä on kyllä riittänyt auringosta nauttimassa. Kyllä meitä on hellitty. Tuolla kahvilassakin on ollut joka päivä jonot peräkammariin asti. :)

Mä luulen että tuo keskustelu on suunnilleen samanlainen kuin kaikilla muillakin jääliikkujilla. "Kyllä on kirkasta, voi että mitkä kelit" - taisi olla jokaisen suulla tänään (eilen ja edellisenäkin päivänä).

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Keskustelu kuulosti juuri niin lempeältä kuin jäällä auringon paisteessa kuuluukin :) Se on lempeä, se on mitä parhainta laatuaikaa. Miten me (suuren osan vuodesta) pimeydessä kulkeva kansa herätäänkään auringon paistaessa - sydänkin hymyilee <3
Lauralaukku

Hertta
Lilou's Crush

annemi, herkkua oli, näin on! Oli ihan uus tuttavuus mulle, pommacin ystävänä siis nam! Ja on ollut, mielettömät kelit, on ollut niiiiiiin harmi olla flunssassa! Nyt onneksi jo vähän helpottaa että pääsee pihalle :)

Hanna G, hih, nauratti oikein, kun jäällä kuunteli ohikulkijoiden juttuja, aika ykspuoliselta kuulosti tänään -mutta mitä siitä, kun aihe oli näin mahtava!

Minttu, minä en ois nimeä tiennytkään, mutta vierailija tuossa alla sen sanoi, eli Lahdessa Vanhan aseman kahvila se oli!

Vierailija, jes, kiitos, just siellä oltiin, ja semmosen ison korvapuustin pistelin menemään hyvällä halulla :) jono oli tosiaan ihan sinne pitkälle saakka, mutta kannatti odotella :) Itse en tohtinyt lenssuni kanssa vielä aiemmin pölisemään ilman ihanuudesta, nyt siitä ei tullut loppua :) Ja mikä onnekas sinä, just harmittelin, että ei tullut sukset mukaan, kun köhä on vielä niin kova. Ehkä ens talvena sitten jäällä törmätään :)

lauralaukku,no sää sen sanoit <3 just näin, kyllä on ihmisen hyvä olla paisteessa päivän. Ei paremmaksi laatuaika käy!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.