Kevätkurkkaus numero kaksi

Lilou's Crush

Viime viikolla, sinä ihan kaikkein kauheimpana lumiräntäloskavesikurapäivänä ajelin Monniskan kanssa keskustaan, treffasin kaverini Tunnetilan Ninan (kurkatkaa muuten Ninan upouusi oma blogikotiosoite täältä!) ja lähdettiin kolmissa naisissa kurkkimaan lisää kevättä. 

Pieni äänetön yhtiönaiseni edusti kertakaikkisen mainiosti, köllötteli kaukalossansa kaikessa rauhassa, hymyili, torkkui tai killitti suurine silmineen värikkäitä keväthepeneitä. Tämä isompi nainen taas ei niinkään tyylikkäästi: kippasin lautasellisen nuudelisalaattia laajassa kaaressa lattialle juuri silloin, kun ajattelin, että kas, tämähän menee ihan tosi hyvin näin vauva kainalossa, ei tässä suotta olla eilisiä teeriä (anteeksianteeksianteeksi ja kiitoskiitoskiitos kun korjasitte sotkuni ystävät hyvät). 

Mutta niitä söpöimpiä paloja, sil vous plait:

Eniten kivalla tavalla yllätti ehdottomasti Lindex ja nimenomaan Lindexin värikkäät urheiluvetimet (ensimmäinen kuva ja tuo kuva tuossa yllä). Minulla alkoi juuri salikortissani hinta juoksemaan lapsensaantitauon jälkeen, ja tarvitsen ki-pe-äs-ti venyvää vermettä ruhoni ympärille. Erittäin erittäin varteenotettavia vaihtoehtoja iloisine väreineen ja hempeine kuoseineen. (Tuosta New Age-henkisestä anorakista en tosin ole ihan varma...)

New Balance oli pukenut lenkkarinsa karkkisävyihin, selvästi kevään kunniaksi.

Nokian kumpparit ovat olleet meidän tytön suosikit, ilmeisesti istuvuus on just nappi hälle, siniset muumit oli viimeksi käytössä. Itse ihastuin näihin huopavartisiin, vuorellisiin lasten kumppareihin. En kyllä tiedä, ovatko kevättä vai tämän käynnissä olevan syksyn mallistoa, joka tapauksessa, erittäin kivat.

Bling blingistä ja muovikelloista itselleni tutun Triwan uudet kellot olivat maanläheisempiä nahkarannekkeisia. . Enemmän makuuni, ehdottomasti. Sitä en tiennyt, että merkiltä on ilmestynyt myös arskamallisto, eikä todellakaan hullumpi sellainen. 

Lindexin lastenvaatteet (ne pienimpien) tulevat olemaan tulevana keväänä todella söpöjä -hempeitä sävyjä ja perinteisempää sinivalkoista. 

Ja vielä viimeiseksi asia, joka ei varmasti yllätä: leopardia on liikkeellä edelleen. Sen aiemmin mainitsemani pinkin sävyn lisäksi ihan perinteisenä leopardinnahan värisenä...

...vaikka missä tuotteissa. Kuten alla Gina Tricotin urkkavermeissä (tai yllä asusteissa). Voisi antaa sopivasti potkua kyykkyihin tuommoiset pontevat pöksyt!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.