Kevätkynnet ja kepakkokammo

Lilou's Crush

Aika söpöä. Kawaii!

Piristi kovasti musta-harmaata pukeutumista, tällaiset keväisen minttuiset kynnet. Kunnes hiffasin sävyttäneeni ne tismalleen kyynärsauvojeni sävyiseksi... Iik, toivottavasti tämä ei ole enne, parin viikon päästä on meinaas taas sairaalareissu polvipolon kanssa edessä.

Pitäkee peukkuja, jänskättää, koipi ei ole kunnossa, mutta josko joku pieni lohtu edes löytyisi.

 

Kynsissä IsaDoran kevätlakka Atlantis, 759, saatu blogin kautta

Kommentit

Itse olen näin kevään aikaan hurahtanut kynsitarroihin. Niitä kun saa aikamoisissa kevät väreissä.

Omenainen

Hieno väri! Miten saat muuten ihon pysymään noin kosteana. Itselläni kun on koko talvikauden kuivuudesta koppurainen iho käsissä. Vaikka rasvaisi kymmenen kertaa päivässä.. Teetkö jotain hoitoja?

Hertta
Lilou's Crush

BellaQ, ne on kyllä huikeita! Pitäisikin taas kokeilla :)

Omenainen, en oikein saakaan, sama probleema täällä talviaikaan, ihan haavautuu iho kuivuuttaan vaikka kuinka syö hyviä rasvoja ja läträä käsivoiteella. Tällä kertaa auttoi ilmeisesti tuo Japanin kevät, huomaan nimittäin aina jos talvella olen lämpimässä reissussa, että ihon kunto kohenee huimasti! Ainoa suositukseni on L'Occitanen shea-voide, ellei jo olekin sinulle tuttu?

Valentine's Afternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafternoon.com/

Mulla on peukut ja varpaat pystyssä sulle! Toivotaan parasta.
Ihku lakka, hersyvät värit todellakin piristää - niin asuja kuin joskus fiilareitakin.
Muksaa pääsiäistä! :-*

Omenainen

Pitääpä kokeilla Sheaa! Occitanen peruskäsivoide jää minulla vain pinnalle ja kuivuus pysyy. Ongelmaihon omistaja, kenties...

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Tosi kivat, melkein jopa enemmän turkoosinväriset kuin mintut. :)

Hertta
Lilou's Crush

Valentine, kiitos pystypeukuista!! Ja piristää kummasti! Yllättävän hyvin onneksi pysyykin, aika harva juttu on yhtä karmean näköistä kuin kirkas lakka lohkeentuneena ;)

omenainen, voi vitsi, jos olet L'occitanen käyttäjä, tämä saattaa kyllä olla juuri se peruskäsivoide! Vitsit jos sekään ei tepsi niin mitä ihmettä me keksittäis sulle, parempaan en itse ole törmännyt. Eikä kyllä siis mullakaan aina riitä!

JonnaH, totta, on muuten! Ja valosta riippuen toisinaan näyttäää myös ihan rehellisen vihreältäkin, kuten esmes just nyt :)

Kommentoi