Kiilaa

Lilou's Crush

Olen höntyillyt kenkäkaupoissa pällistelemässä siroja (siis Acnen melkoisen kloposiin Pistoleihin verrattuna siroja) ja siistejä nilkkureita viime syksystä saakka. Nyt, kun nilkkurikelit ovat jo jäämässä taakse, löysin etsimäni. Ja taas koetan onneani kenkien ostossa nettikaupasta, vanhasta tutusta Shopbopista.

Ovat muuten korkeat, korkoa on kymmenen senttiä, mutta kiilana, joten en vielä kauhistu. Lokeista en sitten tiedä, mitä mahtavat tuumata, kun nuppini ilmaantuu lentoreiteillensä.

Sam Edelmanin Wilmat, tervetuloa ensi viikolla. We'll see.

 

PeeÄss: tilasin kengät perjantai-iltapäivänä. Lauantaina minulle soitettiin UPS:ilta, että ovat heillä, ja kiikuttavat ovelle huomenna. En lakkaa hämmästelemästä. Ja tuntemasta voimistuvaa syyllisyyttä ilmeisestä lentorahdista.

Kommentit

Stockholm by me

Tosi kauniit! Ja hyvän hintaset myös, mikä löytö! Vanhana copycat:ina tsekkasin heti mutta mun kokoa ei enää ollut.. Laita kuvia jossain vaiheessa jooko? Kivaa sunnuntaita / veera

Hertta
Lilou's Crush

Veera, ilman muuta! Tilasin muuten vinkkien siivittämänä puolikkaan suuremman, kattotaan kuinka käy. Mulla on niin probleemijalka koonsuhten (aina numeroiden välissä) että en elättele maailman suurimpia toiveita :) Ihanaa sunnuntaita tois puol lahtee kans :)

Mayo (Ei varmistettu)

Superihana uusi banneri! Kiitos ihanasta blogista, tätä on niin helppo ja kiva seurata kun postaukset on niin siistejä ja juuri sopivan mittaisia :-)

http://mayopic.blogspot.com/

Nina Hovinmaa
Nina Hovinmaa

Hihittelen täällä tuolle lokkiparat-hetkautukselle ääneen=D

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

<3Nina

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.