Kirjaimia kynsille: CC-lakka

IMG_7837.JPG

Ensin oli BB-voiteet, sitten tuli CC:t. Ensin voiteina, sitten puutereina ja mitäs kaikkea vielä. Ja mikäs siinä, sillä CC=Color Correction noin ajatuksena toimiikin missä tahansa kosmetiikassa, sillä luonnon suomia sävyjähän tässä fiilaillaan fiinimpään suuntaan meikeillä normaalistikin.

Sain Lumenelta hetki sitten testiin muutamia kynsilakkoja, ja huomasin kirjainten hiipineen nyt myös kynsilakkoihin.

IMG_0003.JPG

”Annetaan ISO KÄSI” eli kuvassa iso käsi ja nakut kynnet

CC-lakan luvataan sävyllään tasoittavan ja peittävän  kynnen pintaa ja korjaavan vaurioitunutta kynttä. All in one, siis. Kiinnostuneena levitin lakkaa siis kynsille, sillä Lumenen CC-voide on edelleen mielestäni vertaansa vailla!

IMG_0006.JPG

Ja valmis lopputulos kahdella kerroksella

Kuvittelin lakan sipaisun jäljiltä (en tiedä miksi!) hiukan ”mattaisempaa” lopputulosta, eli vähän samaa efektiä kuin CC-voide tekee iholleni: sen kanssa nassu näyttää edelleen omaltani ja jos maltan laittaa ohuesti, meikittömältä, mutta paremmalta versiolta siitä. Lopputulos oli kauniin kiiltäväinen kuten kynsilakoilla useimmiten. Sanoisin siis, että  CC-lakka on muiden Lumenen neutraalien lakkojen tyyliin oikein kelpo arkilakka siistin ja huomaamattoman lookin aikaansaamiseksi. Uskon, että toimisi muuten kivasti myös niiden paljettilakkojen alla, jossa ei ole pohjasävyä!
 

(Nyt tekeekin mieli sitten käryytellä vielä hetken lakkojen kanssa, ja kokeilla jotain paljettilakkahommelia, mutta iltasadun luku kutsuu ihan just ja jetsulleen)

Kommentit (2)
  1. Hyvän näköinen kyllä, mutta tosiaan vähän vähemmän ”lakatun näköinen” voisi olla kivempi. Sellainen pelkkä siistimistuote olisi hyvä olla. Nudelakkaa sitten jos haluaa lakatun ilmeen.

    1. Juu, kelpo lakka sellaisenaankin, mutta sulla oli ilmeisesti sama mielikuva kuin mullakin, että jostain syystä cc ei olisi niin ”lakattu”? Mistähän sekin päähän juolahti se ajatus 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *