Kirjapiilossa -Nappaa tästä Bookbeatin kuukauden ilmaiskoodi

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö, Bookbeat

Jos olette sattuneet kulkemaan Liisankatua ja nostaneet katseenne ylöspäin, ehkä oletteni nähneet kaiteen rakosista kurkistavat varpaanpäät. Siellä pötkötän minä, salaisessa kesäpesässäni. Huhuilla ei kuitenkaan sellaisena hetkenä kannata, sillä en sinua kuulisi: korvillani on vastamelukuulokkeet, ja minulle juttelee Muumilaakson väki, taakse jää etäinen liikenteen meteli.

Kesälomalla kuuntelin Bookbeatista äänikirjoja paljon: tällä kertaa en juuri uhrannut aikaa kotitöille, mutta kuulokkeista tuli tarinoita lenkillä musiikin sijasta ja illalla nukkumaan mennessä, kun en viitsinyt mökkipaikassa lukuvalolla muita häiritä. Olen innostunut kuuntelemaan Tove Janssonin muumeja, nyt vuorossa Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia, seuraavaksi haikeaakin haikeampi lempimuumini, Taikatalvi, jonka koko hienouden olen ymmärtänyt vasta päälle kolmekymppisenä Seuraavana listalla yksi lapsuuteni merkittävistä kirjoista, Aili Somersalon Mestaritontun seikkailut, ja sitten ajattelin siirtyä taas dekkareiden pariin. Ei harmita niin paljoa tuo omalta osaltani ihan päin prinkkalaa mennyt raitiovaunulinjaston uudistuskaan, kun vajaat kolme kilsaa kävelee luurit korvallansa ja kuuntelee vaikka Hotakaisen juttuja

Jos siellä joukossa on vielä joku, joka ei ole aikaisempaa jakamaani ilmaiskuuntelun koodia käyttänyt, nyt on vielä tilaisuus: klikkaa tästä, ja pääset rekisteröitymään ja saat kokonaisen kuukauden ilmaista kuunteluaikaa (yleensä kokeilukuuntelu on pari viikkoa!). Jos menet suoraan Bookbeatin sivuille, syötä koodiksi lilouscrush niin saat saman edun. Tämä koodi siis voimassa uusille tutustujille ja voit käyttää sen 30.9 saakka.

(Kuvassa lukuseuralaiseni, muistatteko Torstia? Hän muutti Vartsikan puutarhasta meidän mukana kaupunkiin, ja on pärjännyt citytonttuna oikein mainiosti).

 

 PS. Muistakaas paras juttu: kirjat voi ladata etukäteen kuunneltavaksi/luettavaksi offline-tilassa. Arvaatte varmaan, miten vietän suuren osan tulevaa Nykin lentoani. Silmät kiinni, kuulottimet korvilla. Nyt vain pitäisi osata valita valtavasta määrästä kiinnostavia kirjoja, minkä parissa tuon ajan vietän! 

PPS. jotta ei unohtuisi, äänikirjojen lisäksi löytyy Bookbeatista myös luettavat kirjat! Itselläni on seuraavaksi listalla Imagen entisen päätoimittajan Heikki Valkaman gastrodekkari Pallokala, joka sijoittuu Japaniin. Odotan jännityksen lisäksi hienoa paikkakuvausta, koska Heikki on asunut vuosia Japanissa, ja tuntee kulttuurin läpikotaisin.

Kommentit

Nli (Ei varmistettu)

Mä kuuntelen juuri John Boynen Poika vuoren huipulla. Todella hyvä! Suosittelen! Ai että mä tykkään kanssa Bookbeatista vaikka kallis onkin. Kotityöt sujuvat paljon joutuisammin luurit korvilla ja 14 km pyöräilymatka töihin loppuu välillä kesken:)

Hertta
Lilou's Crush

Hei kiitos vinkistä, tutustun ehdottomasti, parhaat kirjat ovat olleet juuri suosituksien kautta! 

Voi jehna, koodista ei ole sinulle apua, mutta jos joku kiva kaveri vaikka hyötyisi. Hinta tuntui minustakin eka vähän kalliilta, mutta sitten suhteutin ostamiini sisususlehtiin...voi ääk mitkä rahat sinne kuukausittain laitan (tähän emoji, jossa apina peittää nassunsa), niin se kohtuullistui heti :D

nyt tuli kateus kyllä siitä, että voit a) ajella kuunnellen töihin ja b) matkaa on riittävästi! Minun pyöräreitti menee aivan jetsulleen ydinkeskustan läpi, ja on ilman kuulokkeita ja hyviä juttujakin semmoista sompailua, että ei voi rauhalliseksi sanoa. Mutta kävellen onneksi passaa :)

kiitos vielä ihan uutukaisesta lukuvinkistä, nyt kliks menen biittiin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.