Kissansilmät

Lilou's Crush

Tiedättekö sen ilmettä kohottavan silmänrajaustavan, jossa rajaus nousee tuolta ulkonurkasta? Olen etäämmältä ihastellut sellaisia "kissansilmärajauksia" monella, mutta itse en sellaisia koskaan onnistunut piirtämään. Aavistelin, että raskaat yläluomeni ovat siihen syyllinen, mutta eipä ollut aavistustakaan, kuinka hankalat ne oikein tähän juttuun ovatkaan.

Olin tutustumassa YSL:n kevään meikkitrendeihin viime viikolla. Metallinhohtoisia luomivärien, vesimäisen kuulaitten "Pop Water"-kynsilakkojen ja muiden hienouksien ihastelun lisäksi pääsin istumaan todellisen huippumeikkarin, Yves Saint Laurentin "National Make Up Artistin" eli Janita Salmensuon tuoliin ja esittämään toiveen jostakin pikameikistä.

 Ymmärsin siis tilaisuuteni tulleen, ja toivoin tietty vinkkejä niihin kissansilmiin. Hauskaa tässä oli se, että Janinalla oli meikatessa Google-lasit päässä (huhhah, 17000 €, sovitin itsekin kädet täristen), ja myöhemmin omaan sähköpostiini kilahti video, jossa näen yksityiskohtaisesti Janinan silmin tuon meikin teon.

Kattokaas tuota geometriaa, että saatiin minulle edes etäisesti kissansilmärajauksia muistutta lopputulos. Voinpa sanoa, että en kyllä kuuna kullanvalkeana olisi tällaisia osannut itselleni taituroida.

Lopputulos oli tosi näyttävä, mutta luulenpa, että jatkossa tyydyn siihen tavalliseen tapaani rajata silmät ihan ripsien tyvestä ilman kiemuroita, sen verran paljon aikaa ja vaivaa tällainen rajaus veisi, ja kun nuo mokomat raskaat luomeni syövät tuon hienoudenkin, ainakin jos naama on perusilmeessäni eli virneessä. Vitsit, eikö tähän tosiaan ole mitään muuta ratkaisua, justiinsa anopin tämänpäiväisille kuuskymppisille olisi hyvä lisä kynähameen kaveriksi -täytyy varmasti kääntyä vielä Meikkipäiden tai Saaran puoleen myöhemmin, vaikka tähän hätään apua ei taidakaan löytyä

 

Kuvista kiitos Jennille <3

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Oi, kaunis lopputulos!

Tiäkkös, mulla on pyörinyt juuri TUO sama toive mielessä jo kauan. En oo rohjennut mennä pyytämään :))

No, pitääpä nyt tsekkailla meikkipaikkoja vain rohkeammin ;)))!

Autinkoista loppuviikkoa ♡

Hertta
Lilou's Crush

Nonnis, eli rohkeasti vain! Ja minä kyllä koetan metsästää edelleen jotain toista mallia, jos vain löytyisi vähän simppelimpi, joka sopisi arkeenkin!

Vinkkipankkiiri
Vinkkipankki

Hyvältä näyttää! Miten muuten ne google lasit toimivat ku testasit? Tuliko silmien eteen jtn tietoja yms? :D palaisin halusta päästä testaamaan!

terkuin, Vinkkipankkiiri

*Parhaat menovinkit:

www.lily.fi/blogit/vinkkipankki *

Hertta
Lilou's Crush

Meikeistä viis, miten ihana blogi sinulla! Jes! Juuri Heurekaa olen miettinyt, että tuon isomman lapsen sinne veisin (en nyt ehkä ihan sinne seksihommeliin, mutta muuten ;) 

Tunnustan, että sovittaminen jäi aika lailla sovittamiseksi, kun pelkäsin niin hysteerisesti, että hajotan ne lasit jotenin: silmän eteen tuli siis pieni ruutu, jossa näkyi kuvaa, ja enempää en uskaltanut kokeilla!

Vinkkipankkiiri
Vinkkipankki

Joo, heureka oli nyt todella skarpannut meininkiään! Tyylikäs remontti tehty ja kiinnostavaa ohjelmaa kaikenikäisille! Kiva et tykkäsit Vinkkipankista :) 

Hertta
Lilou's Crush

Haha, justiinsa Vivin tontilla huutelinkin kuorossa Vivin kanssa, että vinkkipankki on loistava :)

Vinkkipankkiiri
Vinkkipankki

Oi tässähän ihan punastuu <3

AnuKoo (Ei varmistettu)

Ah! Raskasluominen kohtalotoveri täällä. Ihan samaa olen tuskaillut vintage-tyylien kanssa, ei onnistu ei, mutta nyt vasta postauksesi luettuani tajusin, että niinhän se on, anatomialleen ei voi mitään. Smokey eyeskin on mulla on ihan vitsi. Pitää vaan panostaa irtoripsiin, että saa kohtalokkuutta silmiin...? Mutta hei, superluxusta päästä huippuammattilaisen meikattavaksi! Hyvältä näyttää!

Hertta
Lilou's Crush

Voi tervetuloa heimoon. Miten sitä ei tällaistakaan ole oikein osannut hiffata, että tuosta nahanlärpykkeestähän se johtuu eikä meikkitussista... Mutta kannetaan luomemme ylpeydellä, niin kauan kunnes maan vetovoima käy ylivoimaiseksi ;) Ja tiiätkös, en ole koskaan itse laittanut ripsitusuja, onko se vaikeaa?

Stockholm by me

Ihan huippukaunis meikki, siis todella! Ja toi vika kuva on aivan ihana <3

Hertta
Lilou's Crush

Oli kyllä taito hyppysissä tuon maalisudin kanssa hällä, ei suotta ole hyperhuipputaiteilija tuo Janita, ei! Ja kiitos, Jennille siinä kuikuillaan :) Terkkuja Tukholmaan, onko siellä jo ihan kevät?

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Mä rakastan kissamaista rajausta. Jos yhtään enemmän aikaa käytän silmämeikkiin, niin yleensä teen rajauksen tai sitten tumman smokey-tyyppisen(ilman upeita häivyttelyjä tosin;). Tässä onkin käytetty jotain jänskää tekniikkaa, rajaus menee eri tavoin miten itse olen tottunut tekemään. Pystyisitkö tekemään siitä videosta jonkinlaisen pikatutoriaalin, olisi niin mukava oppia tekniikka eri malliselle luomelle kuin omani?

Aurinkoista sunnuntaita!

www.peaceandstyle.fi

Hertta
Lilou's Crush

jos vain opin, niin mielelläni tekisin! janita sanoi, että on kyllä vallan erikoinen tämä versio, eli taitaa käydä tällaisille "roikkoluomille", eli minusta sinun selkeisiin piirteisiisi toimiikin ihan se "perusmalli" tosi hienosti! Mutta palaan asiaan jos vain osaan kopsata, eka yritys meni kyllä lähemmäs reisiä kuin yläluomen rajauksia...

Aisha J
Aisha

Rakastan kissansilmiä! Todella kaunis meikki noissa kuvissa:) Tajusin kerran siskon kissansilmiä piirtäessä, ettei onnistukaan tutulla kaavalla tekeminen, koska meillä on melko erilaiset luomet. Mutta onneksi sisko lupautui toisenkin kerran meikkipääksi, niin saan vähän harjoitella.

Hertta
Lilou's Crush

Tosiaan luomen malli vaikuttaa hurjan paljon siihen, millainen piirretään, eli ei mikään ihme, että ihan  on mennyt metsään oma yritys kun olen yrittänyt kaverin vinkillä tai lehden ohjeilla. Ihanata sunnuntaita, heilutteles niitä uusia korviksia tuolla auringossa :)

Aisha J
Aisha

Juu, tuli heiluteltua korviksia auringossa- aivan huikean kaunis päivä! Toivottavasti jatkuu tähän malliin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.