Klassikon paluu

Lilou's Crush

Siitä, kun trenssitakki on majaillut viimeksi hartioillani, on vierähtänyt lukuisia vuosia. Parka, nahkatakki ja farkkurotsi syrjäyttivät sen kevätvaatteena pitkäksi aikaa. Ai että, miten se tuntuukin kivalta laittaa päälle vähän skarpimpi takki nyt, vaikka tuo omani onkin sitä kaikkein klassisinta vähän rennompi malli. Takkeja omistan vain muutaman, se taitaakin olla ainoa vaatekappale, jonka kanssa on niukkuuden markkinat, etenkin muuten kuin talvisin -silloinhan sitä pärjää yhdellä superlämpimällä ja yhdellä vähän siistimmällä jo tosi pitkälle. Keväällä olisi kiva ehkä irrotella vähän enemmänkin.

Lemppariyhdistelmäni on pukea trenssin kanssa tummat pillifarkut ja converset, nyt kun kävelyä oli luvassa aivan valtavat määrät, jalkaan laitoin kuitenkin luottolenkkarini. Ihan ok, vaikka ei suosikkiyhdistelmä. Nilkkureiden kanssa trenssi muuttuu taas astetta aikuisemmaksi. Monipuolinen vaate!

 

Yllä eilen ennen Ikea-kauppa-ym-maratonia: trenssi Esprit (saatu), lenkkarit Nike free, paita Comme des garcons, farkut crocker (saatu)

Kommentit

Aisha J
Aisha

Näyttääpä kivalta! Olen vähän kaihoten katsellut trenssejä siellä täällä, mutta en ole vielä löytänyt sitä omaani. Ehkä joskus vielä. Siihen asti taitaa olla nahkatakki kovassa käytössä.

Hertta
Lilou's Crush

Minä jotenkin olin trenssit ihan unohtanut, mutta nyt oli aika kypsä :) ja ehkä monipuolisempi tarjontakin? Nahkatakkia ei kyllä myöskään voita mikään!

Stinah (Ei varmistettu)

Haa, mä olen nirsoillut viime vuodet trenssiostoksilla muutaman hutiostoksen jälkeen, mutta juuri tuo sama Espritin trenssi läpäisi jokunen viikko sitten seulani ja on ollut päällä päivittäin sen jälkeen. Hyvä malli javäri ja hintakin oli kohdallaan. Jeah!

Hertta
Lilou's Crush

Eikä! Ihan sama värikin vielä, onpa hauska sattuma :) tämä on kyllä tosi kiva, skarppi, vaan ei liian, istuva vaan ei tiukka ja mittakin on hyvä. Kelpo takki kertakaikkiaan!

Tasaraita

Hyvältä näyttää! Itse yhdistän trenssiä aika usein lenkkareiden kanssa kun ne on vaan niin mukavat ja trenssi tekee asusta heti skarpimman. 

Minä etsin vuosia täydellistä trenssiä jossa istuvuus ja kukkarolle sopiva hinta kohtaisi. Kerran Pariisissa rakastuin jo tulisesti mutta kukkaro ei antanut myöten. Vähän se kaivelee vieläkin. Onneksi viime kesänä löytyi alesta Tiger of Swedenin klassinen tummansininen trenssi. Se oli yksi parhaista alelöydöistä. Tänä keväänä on kyllä kivasti näkynyt klassista trenssiä ja vähän modernisoitujakin versioita kauppojen rekeillä että varmasti trenssiä haikailevat löytävät omansa. 

Hertta
Lilou's Crush

Tummansininen trenssi kuulostaa ihan meikän jutulta myös! Olipa tosi hyvä löytö!

Minulla on sellainen tummansininen "paitamekkotakkitrenssimikälie" ostettu monta vuotta sitten, H&M trend-systeemiä, ja jotenkin se on minusta edelleen yksi eleganteimmista omistamistani vaatteista. Vajaiden hihojen vuoksi vain vähäisellä käytöllä. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.