KMS:n uudet vaatteet

Lilou's Crush

Luottomerkkini tukkahommissa jo parinkymmenen vuoden ajalta, KMS, uudisti ilmettään aivan hetki sitten, ja samalla laittoi tuoterepertuaariakin vähän uusiksi. 

Sain matkaani lanseeraustilaisuudesta pääkouluttajan itsensä juuri meikäläisen tukkatilanteeseen valitut tuotteet, ja aikalailla samat olisin itsekin hyllystä napannut, jos vapaat kädet olisin saanut.

Kuten tiedätte, en ole pesevien hoitoaineiden suurin fani. Täytyy silti myöntää, että niille on aikansa ja paikkansa. Nimittäin juuri se ilta, kun tukka ei ole vielä varsinaisesti likainen, mutta seuraavana aamuna on kuitekin palaveri, jossa olisi kiva näyttää freesiltä. Pesevästä hoitoaineesta sanotaan, että ei kuluta tukkaa samalla tavalla kuin shampoo+hoitoaine -yhdistelmä, ja totta se lienee. Senkin jälkeen on hyvä kuitenkin käyttää siloittavaa tuotetta, jos sellaista normaalipesun jälkeen tarvitsee.

Tykästyin uusiin testaamiini tuotteisiin, mutta olin kovasti pettynyt siihen, että vuosikauden käyttämäni Silksheen -suihkutettava, hiuksiin jätettävä hoitoaine oli päätetty lopettaa. Sitä parempaa selvityssuihketta ei ole -eikä varmasti tulekaan. Uskokaa minua, varmasti kymmeniä erilaisia on tullut testattua. Onneksi Moist Repairin tuttu suihke vielä säilyi, ja se tuo melkein yhtä hyvän tuloksen. Mutta silti. Miten tympeää, että lempituotteeni lopetetaan yksi toisensa jälkeen! (Vanhuus, muutosvastarinta, anyone?)

Hiushommat on uuden ilmeen myötä myös järjestetty START-STYLE-FINISH -teemoin, riippuen siitä, missä episodissa hiusten pesua ja muotoilua liikutaan. Start on luonnollisesti pesu+hoitovaihe, Style se varsinainen muotoilu ja työstö ja Finish se viimesilaus.

Omat Start-vaiheen tuotteeni tällä kertaa olivat tuo pesevä hoitoaine, Mois Repairin suihke ja kiharan hiuksen hiusvoide -sekin hoitoaine, mutta pitää kiharaa kasassa sen verran, että käy melkein muotoilutuotteesta. Shampoota ja hoitoainetta, siis aivan niitä tavallisia, testaan vähän myöhemmin. Style-vaiheeseen minulle laitettiinkin kouraan tuo kiharan ja vallattoman tukan Smoothing lotion, joka pitää säkkärät kurissa kovettamatta. 

Finish-tuotteena minulla on sarjan toinen lempituotteeni, ennenstään tuttu sekin, edellisessä uudistuksessa sarjaan tuotu Hair Playn Playable texture -hiuslakka, joka ei jämähdä/kovetu, vaan antaa todella joustavan tuen. Suosittelen erityisesti kiharakampauksiin, kun vaikkapa puikolla tehdyt kiharat haluaa viimeistellä pysymään, mutta ei tehdä niistä muovisia. Käytän tätä itse ihan normaalin lakan sijasta, kun en tarvitse kovinkaan kovaa pitoa luomulettiini.

Se lenssu sitten pääsi muuten yltymään. Liekö tuo katupöly vai mikä, mutta kurkku on turkasen turvoksissa ja kutiavainen sen normaalin kivun ja ärsytyksen lisäksi. Valivali ja hunajateetä päälle!

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Mä en ollut kuullutkaan pesevistä hoitoaineista! Onneksi nyt kuulin koska just sellaista mä olen kaivannut. Tuo hiuslakka kuulostaa myös testaamisen arvoiselta. 

Toivottavasti lenssu hellittää pian!

Hertta
Lilou's Crush

Koklaapa! Se ei pese silleen "tosissaan likaisia" tai tosi paljon muotoilutuotteita täynnä olevaa tukkaa, mutta siihen pestäkö-vai-eikö-pestä se on vastaus :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.