"Knock knock." "Who's There?" "Scooter!" Eli tukkastatus numero kolme.

Lilou's Crush

Jep. Uutta tukkaa pukkaa. Ja upea ikuistus, eikö vain?

Taaksepäinkammattu ponnarihomma on nyt hetken pannassa, tuota ei niin vain lakalla taltutetakaan, ponnahtaa ylös kuin vimmattu. Uutta siis tulee, mutta jukupätkä, miten sitä vanhaa edelleen lähteekään. Mikäli tahti jatkuu, minulla on jossain vaiheessa messevä Scooter-kampaus

Aika on siis tehnyt tehtävänsä, ja Priorinilla saattaa ehkä olla osuutta asiaan. "Ehkä" sanon siksi, että edelliskierroksellakin suunnilleen näillämain vauvan ikää alkoi uutta hiusta tulla tukuisina nippuina esiin. Sain tovi sitten myös Nioxin-tuotteita testattavaksi pulmaani, mutta niitä en ole vielä voinut käyttää kuuriluontoisesti kuten tarkoitettu, sillä talvisin rutikuivat hiukset kaipaavat vielä näin helmikuussa hitusen  enemmän kosteutusta, mitä Nioxinit tarjoavat. Keväämmällä sitten nekin aseet tosikäyttöön, jos sulkasato ei hellitä.

Kommentit

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mä just vollotin omalla tontillani siitä, että aina vain lähtee hiuksia vaikka kuinka! Ja koska mä olen ollut kampaajalla viimeksi heinäkuussa 2014, rupeaa tämä reuhka olemaan muutenkin aika kärsineen näköinen. 

Hienoa, että uutta tukkaa puskee!! :)

http://www.lily.fi/blogit/kahvia-kiitos/wash-weep

 

Hertta
Lilou's Crush

Joo, eikai tätä kovin moni vältä, voe voe meitä. Mutta nyt kuule varaat ajan sinne luottokampaajalle (ja pienen extralisän, niin opettaa sut itse tekemään ne kampaukset joista mainitsit, maksaa vaivan, kokemusta on, nimimerkillä "en osannut tupeerata" :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Aika varattu! Tosin jouduin ottamaan eri tyypin kuin luottokampaajan. Mutta eiköhän parannusta tämänhetkiseen tukkastatukseen ole luvassa joka tapauksessa. :)

MaijaM
Puolisoviisumi

Oh my, miten hieno töyhtö! Täälläkin sulkasatoa on havaittavissa, muttei niin pahana kuin pelkäsin. Tosin vauva on vasta 3,5kk, joten pahin voi olla vielä edessä. Aiemmin olen hiusten vahvistamiseen käyttänyt Biotiinia suoraan purkista ja se on toiminut ihan hyvin.

Hertta
Lilou's Crush

No eikö vain, ja NÄITÄ ON KAKS :D molemmin puolin ottaa. Ou jee. Biotiini se taitaa olla tehoaine vehnänalkion kanssa noissa Priorineissakin, että uskon että jos joku toimii, niin justiinsa nuo! Onnea vauvasta!

jeni (Ei varmistettu)

Kääk, mun tyttö kohta 8kk ja samanmoiset töyhdöt päässä mullakin :D Samat jutus kävi niin ekalla kuin toisellakin poitsulla, eikä tyttö näemmä tähän asiaan poikkeusta tehnyt, vaikka kaikkeen muuhun onkin ollut (veljiinsä verrattuna) oman tiensä kulkija.
Hitsit kun se helppo ponnari nyt sattuu (kas kummaa) olemaan tänkin mamman lempparikampaus!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.