Kohta kirppistellen

Lilou's Crush

Täällä ollaan ihan vaiheessa kirppishommien kanssa, mutta noin klo 11 pitäisi minunkin olla Kalliossa kirppispöydän/rekin vierustalla, ellen ole nääntynyt matkalle.

Poikkea jos ennätät :)

Kommentit

Annan
Rauhaa ja rakkautta

Voi harmi, kun missasin ilmeisesti sinun myyntipöytäsi kokonaan - ehdin paikalle vasta kahden maissa. Hyviä löytöjä tuli napattua silti! 

Hertta
Lilou's Crush

No voihan voi! Minä läksin jo yhden jälkeen, kun oli asioita hoidettavana -mutta sinne tosiaan jäi vaikka mitä muille, tosi kivoja juttuja :) olisi ollut kiva nähdä!

SuviM (Ei varmistettu)

Moikka! Kiitos kivasta blogista, kuuluu suosikkeihini :) Halusin kysyä, kun viime vuoden puolella kirjoittelit että poskionteloleikkaukseen olet jonossa (?); lähestyykö leikkaus vai mikä tilanne sen kanssa? :) Itse kärsin samanlaisista vaivoista ja nyt ollut jo 2kk putkeen tosi kipeänä.. Leikkaus siis varmasti edessä ja huomenna pitäisi mennä siitä keskustelemaan lääkärin kanssa. Kiva jos jaksat vastailla :)

Hertta
Lilou's Crush

Ensin tsemppiä ja pikaista parempaa vointia!

en ole itse kuullut vielä jonotilanteesta, mutta onneksi tällä haavaa tilanne on mulla pikkuisen parempi, jos uskallan sanoa. Että odottavissa tunnelmissa...

SuviM (Ei varmistettu)

Noniin mulla leikkaus jo kahden viikon päästä, kerron sitten kokemuksia jos kiinnostaa! :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiinnostaa ehdottomasti! Tsemppiä operaatioon!

Kommentoi